Rohkema info nägemiseks:

KULTURISMI- JA FITNESSIKLUBI TIIM GO FIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 140; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KULTURISMI- JA FITNESSIKLUBI kohta arvamuslugu!"

KULTURISMI- JA FITNESSIKLUBI TIIM GO FIT MTÜ hetkeolukord

Juba 140 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tiim Go Fit'i eesmärk on populariseerida jõutreeningut ning pakkuda väljundit inimestele, kes seda spordiala harrastavad.

Tiim Go Fit on saanud alguse kahe treeneri (Jaana ja Ramili) ühisest huvist ja armastusest fitnessi ja kulturismi (üldisemalt jõutreeningu) vastu.

Meie eesmärk on populariseerida jõutreeningut ning pakkuda väljundit inimestele, kes seda spordiala harrastavad. Eesti mõistes on Pärnu jäänud kulturismi- ja fitnessi tegijate poolest tahaplaanile ja läbi aegade on Pärnust pärit ning kõrgel tasemel harrastajaid olnud vähe. Seisame laiemalt nii harrastusspordi kui ka võistlusspordi laienemise ja kvaliteedi tõstmise eest.

Meie koduklubiks on Tervise Paradiisis tegutsev Spa&Sport spordiklubi, mille heal tasemel varustusega jõusaalides ning treeningsaalides saame pakkuda klientidele häid võimalusi arenemiseks.

Treeneritest Ramil Lipp on pikaajalise jõutreeningu harrastuskogemusega (alates aastast 2000) ja terve elu erinevaid spordialasid harrastanud, millest jalgpalli 10 aastat ja kuulunud Eesti noortekoondisesse. Oma 14 aastase militaarse taustaga on üldise füüsilise koormuse praktiline rakendamine ja selle planeerimine olnud üks olulistest aspektidest tema elus. Omab treeneri kvalifikatsiooni kulturismis- ja fitnessis. Viib läbi personaaltreeninguid nii harrastajatele kui ka kulturismi- ja fitnessi sportlastele. Ramil Lipp valiti aastal 2022 eesti kulturismi j-ja fitnessi liidu poolt ka aasta parimaks treeneriks, samuti ka parimaks veteransportlaseks.Tema treenitav Agne Kiviselg tuli maailmameistriks ja ka Euroopa meistriks naiste bikiinifitnessis ja teine Ramili õpilane Karoliina Liitmaa krooniti samuti Euroopa meistriks juunioride bikiinifitnessis kui ka fitmodeli kategoorias. Agne Kiviselg oli aasta 2022 maailma bikiinifitnessi reitingutabeli võitja! Veel tõid klubi sportased medalikohti kohti Eesti meistrivõistlustelt ja ka Eesti karikavõistlustelt.

Jaana Junson on juba väga staažikas treener Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli kehakultuuriteaduskonna ja töötanud rühmatreeningute treenerina alates 1989. aastast. Jõusaalitreenerina täiendanud ennast 2002.a (Fitness academy of Finland). Jaana on ise võistelnud fitnessis. Ta on mitmekordne Eesti meister (2001-2004) ja Balti absoluutne meister 2003. Samal aastal osales MMil Brnos ja saavutas 13 koha! Mitmekülgse treeneri ja harrastusspordi edendajana, jätkub tal ka praegu motivatsiooni võistlemiseks. Jaana saavutuste hulka kuulub veel ridamisi Eesti meistritiitleid veteranide odaviskest. Tema tuntumad treenitavad on Cärolin Paas ja Lisanna Laanela, kes on mõlemad Eesti meistriks kroonitud!

Kuid lisaks neile treenib Jaana igapäevaselt harrastajaid, kes on oma sportlikud eesmärgid juba saavutanud või on hetkel teel oma parema vormi poole! Tiim Go Fitis on Jaana juhendada lastefitnessi võistlejad, kes aastal 2022 tõid medali Eesti meistrivõistlustelt Sille Kägo , Riselle

Grents.

Aastal 2022 on spordiklubi Tiim Go Fit olnud jätkusuutlik! Korraldasime taas Go Fit Cup võistlust algajatele ja lastele. Rohke osavõtjate arv (70 võistlejat) näitab , et huvi ala vastu on ja ka pealtvaatajaid oli saalitäis! Leiame , et klubi tegevusaasta 2022 on olnud edukas ja jätkame samas vaimus! Väljamakseid töötasudeks ei ole tehtud.

KULTURISMI- JA FITNESSIKLUBI TIIM GO FIT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.