Rohkema info nägemiseks:

VALGEVENE SPORDI SOLIDAARSUSFOND MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 132; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VALGEVENE SPORDI SOLIDAARSUSFOND kohta arvamuslugu!"

VALGEVENE SPORDI SOLIDAARSUSFOND MTÜ hetkeolukord

Juba 132 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

BSSF saavutused 2022. aastal: (cid:127) BSSF arendas välja kriteeriumid Ukraina sõja vastu võitlevate valgevene sportlaste vastuvõtmiseks rahvusvahelistele spordisündmustele ning sai osaks Poola spordi- ja turismiministeeriumi töörühmast.

(cid:127) Loodi jätkusuutlik koostöö Eesti Poola, Ukraina, Leedu, Läti ja riiklike spordiorganisatsioonide ja valitsustega sanktsioonide poliitika ja valgevene sportlaste vastuvõtmise osas spordivõistlustele.

(cid:127) Alustati rahvusvahelise Anti-Sõja Deklaratsiooni allakirjutamist, millele on alla kirjutanud üle 500 sportlase ja spordiesindaja 30 riigist üle maailma.

(cid:127) Osales kohtumistel USA riigidepartemangu Eesti, Leedu jaLäti olümpiakomiteedega valgevene spordiolukorra teemal.

(cid:127) BSSF tunnustati parima spordi algatusena ja võitis peapreemia Euroopa ja USA juhtivate spordijuhatajate ja ajakirjanike peamisel spordikonverentsil Play the Game 2022 Taanis.

(cid:127) Kaasorganiseeriti suur hulgaliste oksjonite seeria "World Sports for Ukraine", mis kogus üle 100 000 EUR.

(cid:127) Alustati Spordi Solidaarsuse Päeva korraldamist poliitvangide toetuseks ja tervisliku eluviisi edendamiseks, mida tähistasid valgevene diasporaa 14 linnas 9 riigis.

VALGEVENE SPORDI SOLIDAARSUSFOND MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.