Rohkema info nägemiseks:

GOLF ÜMBER EESTI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 272; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta GOLF ÜMBER EESTI kohta arvamuslugu!"

GOLF ÜMBER EESTI MTÜ hetkeolukord

Juba 272 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Golf ümber Eesti idee autoriks on professionaalne golfitreener Rein Auväärt, kes läbis esimese eestlasena 2014. aastal Austraalias asuva maailma pikima golfiväljaku Nullarbor Links.

Ajendatuna soovist luua Eestisse analoogne golfiring, hakkas ta otsima koostööks avatud inimesi ja golfikeskusi. Kohe alguses oli soov kaasata olemasolevaid golfiväljakuid ja leida paiku, kuhu saaks rajada täiesti uusi üksikuid radasid.

Peale pikki otsinguid ja läbirääkimisi jõuti 2021. aastal MTÜ Golf ümber Eesti loomiseni, mille eesmärgiks luua golfirada ümber Eesti, kaasates erinevaid väljakuid ja innustades looma uusi radu.

MTÜ Golf ümber Eesti asutajateks on PGA PRO Rein Auväärt, Kairi-Annely Auväärt, golfitreener Vallo

Välb, EGCC juhatuse esimees Hanno Kross ja Ojasaarel golfimängimise võimalusi pakkuv Jaan Lipsmäe.

1. augustil 2021 avati Jõelähtmel mängimiseks Golf ümber Eesti.

Golf ümber Eesti rajad asuvad Eestimaa kolmeteistkümnes erinevas paigas, moodustades sümboolse ringi Eesti piiri lähedal. Ühtlasi annab radade asetus ülevaate, kuidas on jaotunud golfimängimise võimalused Eestimaa pinnal. Seitsmest väga heas korras olevast suurest väljakust kolm on Tallinna ja kaks

Pärnu juures. Lisaks üks Otepää lähedal ja teine Kuressaare külje all. Kesk- ja Ida-Eestis puuduvad mängupaigad täielikult. Kaks väiksemat tegutsevat väljakut Rõuges ja Ojasaarel pakuvad küll võimalust golfiga tutvumiseks ning algtõdede õppimiseks, aga edasijõudnuile on suured väljakud ahvatlevamad ja rohkem võimalusi pakkuvad.

Golf ümber Eesti on saanud mõned huvitatud mängijad, täielikult on raja, mille läbimiseks alates registreerimiseks on aega 2 aastat, läbinud 2 mängijat. Teeme 2023 aastal väikesi muudatusi radade asukohtade suhtes ja julgustame inimesi tutvuma ilusate Eesti paikadega.

2022 aastal toimus muudatus juhatuse liikmete koosseisus. Juhatuse uus esimees on Kairi-Annely

Auväärt ja uus liige Aigar Pindmaa. Juhatusse ei kuulu enam Jaan Lipsmäe.

Panustame golfimängu kui tervislikku eluviisi vastavalt oma võimalustele põhitöökohtade kõrvalt.

GOLF ÜMBER EESTI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.