Rohkema info nägemiseks:

ZUXU SAILING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 280; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ZUXU SAILING MTÜ kohta arvamuslugu!"

ZUXU SAILING MTÜ hetkeolukord

Juba 280 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Zuxu Sailing asutati 28.05.2021 purjetamiskoolituste ja väljaõppe osutamise eesmärgil.

MTÜ Zuxu Sailing eesmärgiks on propageerida ja populariseerida ning õpetada purjetamist, samuti teisi veespordi alasid. Zuxu Sailing purjetamiskool on orienteeritud eelkõige täiskasvanutele.

Zuxu Sailing purjetamiskoolis toimub õppetöö aastaringselt. Suvisel ajal toimuvad purjetamistreeningud Haven Kakumäe jahisadamas BluSail24 paatidel ja avamere jahil Zuxu (Comet 41S) Kalevi jahtklubis Pirital.

Purjetamikool pakub algõpetuse kursuseid, kursuseid edasijõudnutele ja korraldab iganädalasi Neljapäeva regatte. Lisaks korraldatakse purjetamissündmuseid ettevõtetele. Avamerejahil tehakse kruiisipurjetamist.

Avamere jaht Zuxu võttis 2021.a. osa koos õpilastega legendaarsest regatist Muhu Väin.

Zuxu Sailing õpilased osalesid esmakordselt 2021 hooajal Eesti Purjetamise Liiga regattidel. Tegemist on Eesti jahtklubide meistrivõistlusega.

2021 sügisel korraldati esimest korda välislaager Portugalis, Cascais. Plaanis on sellseid laagreid korraldada ka järgnevatel aastatel.

Purjetamisehooaja välisel ajal viiakse läbi iganädalaseid üldfüüsilisi treeninguid ning toimuvad merendust ja purjetamist käsitlevad loengud.

Keskmine klientide arve on ca 35.

MTÜ Zuxu Sailing 2021. aasta müügituluks kujunes 48 681 eurot.

Ettevõtte 2021.a. ärikulud moodustasid 42 861 eurot. Puhaskasum 5820 eurot.

2021.a. töötas Zuxu Sailingus keskmiselt 2 inimest, tööjõukulu koos sotsiaalmaksuga oli 11 840 eurot.

Juhatuse liikmed:

Indrek Ilves

Peter Šaraskin

ZUXU SAILING MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.