Rohkema info nägemiseks:

PRESIDENT KALJULAID FOUNDATION MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 376; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PRESIDENT KALJULAID FOUNDATION kohta arvamuslugu!"

PRESIDENT KALJULAID FOUNDATION MTÜ hetkeolukord

Juba 376 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

President Kaljulaidi MTÜ (edaspidi Fond) on loodud eesmärgiga edendada Eestis ja maailmas demokraatiat, digikultuuri, inimõigusi ja vabadusi.

Aruandeperiood oli Fondi jaoks esimene ning nagu mitmelgi puhul riigipeana tuli president Kaljulaidil sisse käia senikäimata radu, on ka endise riigijuhi fond Eestis esmakordne algatus. Esimene aasta oligi üheltpoolt fondi käivitamise aasta – meeskonna ja võrgustiku ehitamine, rahastusvõimaluste leidmine ja loomine, pikema vaate ja strateegia kujundamine, nii nagu iga alustava organisatsiooniga. Teisalt sai ette võetud ka mitmeid täiesti uusi algatusi. Lisaks president Kaljulaidile erinevate esinemisvõimaluste loomine üle maailma, kommunikatsioonitöö ja meediasuhtlus, loendamatu hulk kohtumisi Eestis kui kaugemal – võimalusi, kus fondile ja president Kaljulaidile oluliste väärtuste eest seisime, on tegelikult olnud lugematu hulk.

Aruandeperioodi lõpus töötas Fond välja täpsemad prioriteedid järgmisteks aastateks. Fondi strateegia keskendub 3+1 teemale: 1) nõrgemate ja haavatavamate gruppide õiguste kaitse ja võrdsete võimaluste loomine; 2) demokraatia, vabaduste ja õiguste edendamine ühiskonnas ning 3) tehnoloogia ja digipöörde laiema ühiskondliku mõju analüüsimine ja mõtestamine. Lisaks siis see +1, milleks on Ukraina toetamine ja abistamine. Fondi ambitsioon ja kavandatavad tegevused on globaalsed ning võivad hõlmata tegevusi nii Eestis kui mujal.

Aruandeperioodi peamiste tegevustena saame välja tuua: (cid:127) Ukraina meedia toetamise – kogusime erinevate sõltumatute ja kõrgete ajakirjanduslike standarditega meediamajade toetuseks ca 340 000 eurot, millest toetasime nelja erinevat väljaannet.

(cid:127) 2022. a sügisel sai Delfis alguse populaarne autorisari “Kersti Kaljulaid (H)arutab,” mis toob valimiste eel fookusesse Eesti ees seisvad suured ja komplekssed väljakutsed läbi erinevate murekohtade ja edulugude, et muuta debatti argumenteeritumaks ja faktipõhisemaks (cid:127) Novembris 2022 korraldas Fond lähisuhtevägivalla vastase võitluse konverentsi “Tangotantsust lähenemiskeeluni,” mille fookuses oli erinevate lähisuhtevägivallaga tegelevate osapoolte kokku toomine ning ühiste lahenduste otsimine. Konverentsil oli ligi kakskümmend esinejat ning konverentsi lõpus anti pidulikult üle auhind „Okas“ (cid:127) Läbi terve aasta korraldas fond rohepöörde edendamiseks erinevaid projekte, intervjuusid ja esinemisi. Septembris korraldas fond rohepöörde rahastamise-teemalise seminari. President Kaljulaid on jätkuvalt Rohelise kooli patroon ning fond toetab Rohelise kooli tegevusi ka rahaliselt.

(cid:127) 2022. a kevadel korraldas fond koostöös Terviseradadega aktiivse eluviisi edendamiseks matkasarja, kus koos kohalikega käidi avastamas tuntud ja tundmatuid matka- ja kõndimisradu, olgu nad Põltsamaal, Tõrvas või Lahemaa metsades.

(cid:127) Fond toetas aasta jooksul ka Every Woman Every Child üleilmse eestkõneleja rolli, mh tähendab see aastaraporti koostamist, artiklite avaldamist, tööd võrgustikuga, kohtumisi ÜROs ja erinevatel ÜRO üritustel teema tähelepanu keskpunktis hoidmist.

2023. aastal on plaanis jätkata senise tegevusega ning väljakujundatud strateegilise raami sisustamisega erinevate algatuste ja tegevustega.

Oma tegevusi rahastab Fond kolmel moel: toetajate annetused, erinevad esinemis- ja nõustamistasud ning omatulu erinevate ürituste ja algatuste korraldamisel ja läbiviimisel.

MTÜ juhatus koosneb ühest liikmest, kellele on arvestatud aruandeaastal juhatuse liikme tasu 34 550 eurot.

PRESIDENT KALJULAID FOUNDATION MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.