Rohkema info nägemiseks:

PIIRIDETA LOOMASÕBER MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 200; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PIIRIDETA LOOMASÕBER MTÜ kohta arvamuslugu!"

PIIRIDETA LOOMASÕBER MTÜ hetkeolukord

Juba 200 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Piirideta Loomasõber oli asustatud 15.12.2021.a. Juhatuses on kolm eraisikut: Tatjana Shilko, Svetlana Shilko-Sukristik ning Anne Volmer.

MTÜ tegeleb koduloomade (põhiliselt koerad ja kassid) päästmisega ning nendele uude kodu otsimisega. Nagu MTÜ nimi ütleb, ulatame oma abikätt kõikidele kes abi paluvad üle maailma. Muidugi enne nende tausta kontrollides. Meie kõige suurem partner on MTÜ Koduotsuvad kutsud

Venemaalt. Aitame hätta sattunud koertele Eestis kodu leida nind toome koeri Eestisse, kus neid ootavad hoolivad pered. Dokumentidega ning transpordiga aitabki MTÜ Koduotsuvad kutsud Venemaalt. Oleme päästnud koeri piinarikast surmast erinevatest riikidest: Usbekistanist,

Venemaalt, Gruusiast, Valgevenest, Leedust. Kõik koerad on õnnelikult kodus põhiliselt Eestis, aga mõned on nüüd ka Soomes ja Rootsis.

Viimase aasta jooksul oli pääastetud üle 300 looma.

Kui meie poole pöördutakse palvega aidata ära tasuda suured lemmiklooma ravikulud, siis organiseerime annetuse kogumise konkreetse looma kasuks. Selliseid projekte oli 2021.aastal lausa 18.

Mittesihtotstarbelisi annetusi tihti jagame kohalikkele loomakaitse organisatsioonidele.

Kogu töö tehakse juhatuse liikmete poolt tasuta. MTÜ-l puuduvad halduskulud, lähetuskulud, kütusekulud. MTÜ ei tegele ettvõtlusega.

PIIRIDETA LOOMASÕBER MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.