Rohkema info nägemiseks:

LENNART MERI EUROOPA SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 287; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LENNART MERI EUROOPA kohta arvamuslugu!"

LENNART MERI EUROOPA SA hetkeolukord

Juba 287 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Aruandes on kajastatud olulisemad tegevused Lennart Meri (LM) intellektuaalse pärandi tutvustamisel ja levitamisel, tema mälestuse jäädvustamisel ning tegevused, mis on seotud sihtasutuse nime ja rahaliste vahendite kasutamisega.

1. Lennart Meri konverents „Tempus Fugit – Time Flees“ toimus 13. kuni 15. maini Tallinnas. Konverentsi põhikorraldaja on RKK/ICDS.

2. Lennart Meri sünniaastapäevaüritused 29. märtsil toimusid traditsiooniliselt Metsakalmistul ja Viimsi Jaakobi kirikus. Metsakalmistul kõnelesid

Indrek Kannik ja Mart Meri; meeskoor Kuldar Schütsi juhatamisel; palve Erkki Juhandilt. Kohal viibis VP Alar Karis. Viimsi Jaakobi kiriku kontsertaktusel „Eales ei leia algust“ andis kontserdi Mari Kalkun; kõneles Enn Säde. Üle anti Viimsi valla LM preemiad, laureaatideks

Lisanna Lajal ja Mirell Nõmm.

3. Lennart Meri presidendiametisse astumise 30. aastapäeva tähistamine.

4. Taastati SA ja Tallinna Lennujaama sponsorleping.

5. Jätkus koostöö OÜ-ga Eesti Mündiäri.

6. Sõlmitus mitu projekti, mis tulenevad Lennart Meri loomingust ja/või tema isikust ja ajastust.

7. Vastavalt vajadusele arhiiviga seotud toimingud, konsultatsioonid, stipendiumikomisjonides osalemine jms.

LENNART MERI EUROOPA SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.