Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA LEPATRIINU LASTEAIA SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 297; jälgijaid - 12. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINNA LEPATRIINU LASTEAIA kohta arvamuslugu!"

TALLINNA LEPATRIINU LASTEAIA SA hetkeolukord

Juba 297 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tallinna Lepatriinu Lasteaia Sihtasutuse eesmärgiks on Tallinna Lepatriinu Lasteaia materiaalse baasi parendamine tagamaks võimalikult parim mängu- ja õpikeskkond lastele, samuti lasteaia personali motiveerimine uuenduslike lapsi arendavate projektide väljatöötamisel ja elluviimisel, saavutamaks seeläbi laste igakülgset arengut, turvalisust ja tervislikku elustiili soodustav keskkond.

Oma eesmärkide saavutamiseks Sihtasutus valitseb ja kasutab vara põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks ning arendab koostööd teiste sarnaste organisatsioonidega (sh.rahvusvaheliste organisatsioonidega), juriidiliste ja füüsiliste isikutega nii Eestis kui ka väismaal.

Lepatriinu Lasteaia SA tööd korraldab 3-liikmeline juhatus.

Lasteaia SA nõukogu on 3-liikmeline ning nõukogu esimees on Hendrik Ilja Pass.

Sihtasutusel ei ole töölepinguga töötavaid isikuid. Juhatuse liikmetele tasusid ei makstud.

2013.aastal alustas SA projekti õuesõppe võimaldamiseks Lepatriinu Lasteaia territooriumil ja valmis haljastuse eskiisprojekti. 2014ndal aastal jätkati projektiga.

2016ndal aastal on projekt peatunud vahendite nappuse tõttu, aga me ei jäta jonni ning jätkuvalt otsime sobivaid rahastusprojekte selle ellu viimiseks.

2017 aastal jätkati õuealaprojekti vanemate abi ja toetusega ning rahalisi vahendeid selleks ei kulutatud. SA ostis lasteaiale oma lipu kaas lipualusega, mis kaunistab LA saali kõikidel ametlikel üritustel. Lisaks otsustas Lepatriinu lasteaed hakata vaderiks Tallinna loomaaia ahvipoislie ja toetab ahvipoissi aastase söögivaruga, milleks vahendid tulevad vanapaberi kogumisega LAs käivate laste kodudest.

2018 aastal jätkati oma põhitegevustel ehk Tallinna Lepatriinu LA toetamisega.

2019 aastal soetati lasteaia õuealale uus lehtla ja jätkatakse oma põhitegevusega.

2020 muretseti õuealale jalgrattahoidjad ja korrastati pallimänguplats kuhu paigaldati kunstmuru.

2021 oli koroona-aasta ja toimus vaid üks väljasõit, investeeringuid ei tehtud.

Aruandeaasta tulem 2022 aastal oli kasum 78 eurot ja püsitegevuskulud on hoitud planeeritult väga madalal.

Aastal 2023 plaanib SA jätkata Tallinna Lepatriinu LA abistamisega ja vajadusel investeeringute otsimisega.

TALLINNA LEPATRIINU LASTEAIA SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.