Rohkema info nägemiseks:

PEREKOND KREISI FOND SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 112; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PEREKOND KREISI FOND kohta arvamuslugu!"

PEREKOND KREISI FOND SA hetkeolukord

Juba 112 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

SA Perekond Kreisi Fond on esimene Eestis elava perekonna loodud fond, mis toetab arhitektuuri.

Fondile pani aluse Heljo Kreis, varalahkunud Hanno ja Erkki Kreisi ema aastal 2011.

Fondi eesmärgid ja tegevusvaldkonnad on määratletud SA põhikirja punktides 2.1 ja 2.2.

Fondi eesmärgiks on tunnustada kõrgetasemelist, kuid peavoolust kõrvale jäänud arhitektuuri Eestis ja toetada selle loomist ja tutvustamist.

Fond osaleb Eesti arhitektuuri arengu seisukohalt oluliste projektide finantseerimises ning nende algatamises, annab välja iga-aastast arhitektuuristipendiumi, mis on üks SA põhilisi tegevusvaldkondi.

Fondi nõukogusse kuuluvad mainekad ja autoriteetsed arhitektid, millest tulenevalt on leidnud ja leiavad

Fondi tegevus ja eesmärgid eelduslikult avalikku kajastust ja tähelepanu meediakanalites, nt fondi esimese arhitektuuristipendiumi kätteandmist kajastasid nii Rahvusringhääling, Postimees, Sirp ja ka teised väljaanded.

SA Perekond Kreisi Fondi annetuste jääk 31.12.2021 perekond Kreisilt oli 40397.- eurot, millest aastal 2022 maksti põhikirjalise tegevusega seotud kulusid summas 5137.- eurot , muid tegevuskulusid 520.- eurot ning 2022.aastal oli fondil finantstulusid summas 151- eurot. 2022.aastal fond annetusi ei saanud. Seega Fondi annetuste jagamata jääk seisuga 31.12.2022 oli 34891.-eurot.

PEREKOND KREISI FOND SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.