Rohkema info nägemiseks:

JUURED JUURUS SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 46; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JUURED JUURUS SA kohta arvamuslugu!"

JUURED JUURUS SA hetkeolukord

Juba 46 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Vastavalt moodustatud sihtasutuse oõhikirjale on eesmärgiks kogukonna arendamine läbi elu-ja õpikeskkonna edendamise ning elukestva õppe toetamise kaudu. Selleks tegutsetakse heategevuslikult avalikes huvides ja kogutakse täiendavaid õppevahendeid Eesti haridusastuste õppeprogrammi ja koolivälise tegevuse täiuslikumaks õpilasteni viimiseks ja parema õpikeskkonna loomiseks Juuru kogukonna noortele.

Haridussüsteemile kaasaaitamine ja pedagoogilise mõtte levitamine uuenduste kaudu ning nii kujundadaennastjuhtivat õppijat. Rahvusliku ja rahvusvahelise vaimse ja materiaalse ressursi koondamine ja selle suunamine Juuru noorte arenguvõimaluste kaasajastamisse ning avatud õpikeskkonna loomisesse.

Selleks planeerime esmaseks tegevuseks koguda annetusi ja lisaraha, et toetada ja mitmekesistada Juuru noorte igakülgset arengut ning panustada Juuru kogukonna tegevustesse, tugevdades kogukonna ühtsust.

2022.a eitoimunud mingisuguseid tegevusi.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.