KLAVIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Vineerimaailma pakub fenool- ehk filmikihiga kaetud veekindlat Riga Ply kasevineeri, mis on loodud vastu pidama väliskeskkonna mõjudele. Lamineerimine mitte ain

Veekindel kasevineer 101

Vineerimaailma pakub fenool- ehk filmikihiga kaetud veekindlat Riga Ply kasevineeri, mis on loodud vastu pidama väliskeskkonna mõjudele. Lamineerimine mitte ainult parandab vineeri vastupanuvõimet, vaid lisab ka ilmastikukindlust ning teeb selle vastupidavaks ja kergesti töödeldavaks.

Olulised Omadused:

  1. Ilmastikukindel: Fenoolkihiga kaetud veekindel vineer on vastupidav erinevatele ilmastikutingimustele, tagades selle pikaajalise vastupidavuse ja stabiilsuse.

  2. Keskkonnasõbralik: Vineerimaailma keskkonnasõbralikud materjalid ja tootmisprotsessid tagavad, et veekindel kasevineer vastab kõrgeimatele keskkonnastandarditele.

  3. Vastupidav: Lamineeritud kasevineer on äärmiselt vastupidav kulumisele, löökidele ja niiskusele, muutes selle ideaalseks mitmesugusteks kasutusaladeks.

  4. Kergesti Töödeldav ja Puhastatav: Veekindel vineer on lihtsasti lõigatav, kruvitatav ja vormitav, võimaldades selle mugavat kasutamist erinevates ehitus- ja disainiprojektides.

  5. Korduvkasutatav: Sobib suurepäraselt betoonivalutöödeks ja muudeks projektideks, kus nõutakse materjali korduvkasutust.

Veekindlat kasevineeri saab edukalt kasutada nii sise- kui välistingimustes mitmel otstarbel:

  • Ehituses: Rakised ja muud konstruktsioonielemendid.
  • Transpordivahendites: Sõidu- ja veoauto haagised, kaubiku seinad.
  • Pakenditööstuses: Erinevate pakendilahenduste jaoks.
  • Põllumajanduses: Kerged konstruktsioonid ja tarvikud.
  • Mööbli Valmistamisel: Kvaliteetse ja vastupidava mööbli loomiseks.
  • Sisustuselementides: Kaasaegsete sisekujunduslahenduste jaoks.
  • Mänguväljakutes: Turvalised ja vastupidavad mänguelemendid.

Vineerimaailma veekindel kasevineer on saadaval erinevates paksustes, alustades 4 mm-st kuni 30 mm-ni, ning pakume eritellimusel ka paksusi vahemikus 35-50 mm. Standardmõõtmete hulka kuuluvad 1220x2440 mm, 1250x2500 mm, 1500x3000 mm, 1525x3050 mm ja 2150x3850 mm.

Lamineerimiseks kasutatakse üldjuhul BB/BB markeeringuga vineeri, ja vineeri tagumine külg on kaetud sileda filmikihiga (F). See tagab mitte ainult kvaliteedi, vaid annab ka võimaluse valida erinevate filmikihi paksuste ja värvuste vahel vastavalt projekti vajadustele.

Vineerimaailma veekindel kasevineer – usaldusväärne valik mitmekülgseteks ehitus-, transpordi- ja disainiprojektideks, kus nõutakse kvaliteeti, vastupidavust ja keskkonnasõbralikkust.

UURI LISAKS

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Ohutu ja lõbus vineerist kiikhobune lastele alates esimesest eluaastast

Vineerimaailm toob teieni vineerist kiikhobuse, mis on spetsiaalselt loodud väikestele avastajatele alates esimesest eluaastast. See ainulaadne mänguasi on valm
ssb.ee
Vineerimaailm toob teieni vineerist kiikhobuse, mis on spetsiaalselt loodud väikestele avastajatele alates esimesest eluaastast. See ainulaadne mänguasi on valmistatud kvaliteetsest painutatud kasevineerist ja viimistletud lastesõbraliku lakikihiga, pakkudes ohutut ja nauditavat kasutuskogemust. Kiikhobune koosneb kahest osast, mille ühendamiseks on nelja polti, tagades lõbusa ja turvalise sõidu. Vineerimaailma kiikhobune on valmistatud kvaliteetsest kasevineerist, mis lisaks vastupidavusele võimaldab ka huvitavaid ja ergonoomilisi kujundeid. Mänguasi on viimistletud spetsiaalse

Kuidas kasutada meie siena- ja laepaneele?

Sajandite vältel on inimesed kasemetsast otsinud sisemist rahu ja tasakaalu. Kiirenevas elutempos on aga aeg nendeks rahulikuks hetkeks järjest napim. Vineerima
ssb.ee
Sajandite vältel on inimesed kasemetsast otsinud sisemist rahu ja tasakaalu. Kiirenevas elutempos on aga aeg nendeks rahulikuks hetkeks järjest napim. Vineerimaailma niiskuskindlast kasevineerist seina- ja laepaneelid toovad looduse rahustava väe otse sinu koju, võimaldades luua keskkonna, mis inspireerib ja pakub vajalikku harmooniat puhkamiseks. Vineerimaailma pakutavad seina- ja laepaneelid valmivad kõrgekvaliteedilisest niiskuskindlast kasevineerist. See materjal mitte ainult ei rõhuta looduslikku ilu, vaid tagab ka vastupidavuse ning stabiilsuse sisetingimustes. Kasevineer on valitud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.