PROFEXPO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1051 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komment

PROFEXPO OÜ hetkeolukord

Juba 1051 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Profexpo OÜ alustas tegevust 1996. aastal. 2022. aastal jätkus töö väljakujunenud valdkondade - näituste ja messide korraldamise ning sellega seotud tegevustega. 2022. aasta tegevustel oli COVID-19 koroonaviiruse SARS-Cov-2 järelmõju nii Eestis kui maailmas laiemalt. Messitegevus küll taastus ja piiranguid ei olnud, aga vähenenud olid osalejate ja külastajate arvud.

Profexpo OÜ korraldab üle aasta vaheldumisi messe Tallinna Toidumess (Tallinn FoodFair) ja Tallinn FoodFest. 29.9.–1.10.2022 toimunud

Tallinn FoodFest messil osales 5770 külastajat. Messil osales 166 eksponenti, sh 42 välisriikidest.

Toidumessi programmis oli kokku 10 erinevat kutseala võistlust, tootekonkurssi, teabeüritust. 18. korda järjest oli messil jõulutoodete konkurss neljas tootegrupis: lihatooted, pagaritooted, hõõgvein ning jõuluõlu. 17. korda kuulutati messil välja Eesti “Aasta kokaraamat”.

Kuuendat korda korraldas Profexpo Tallinna Kultuurikatlas valdkonnaürituse Tallinn Coffee Festival. Osales 53 ettevõtet ja külastajaid käis 5090. TLNCF on suunatud nii erialainimestele kui ka lõpptarbijatele. Profiprogrammi raames korraldas Profexpo baristade võistlused: Estonian

Cupping Championship ja Latte Art Throwdown.

2022. aasta 2.-3. aprillil toimus esmakordselt Leivafestival Tallinna Kultuurikatlas. Leivafestival osutus pandeemiast väljumise ajaperioodil üheks esimesteks avalikeks üritusteks Tallinnas. Külastajaid käis 2760 ja osales 51 ettevõtet. Leivafestival on planeeritud iga-aastasena ja suunatud ennekõike lõpptarbijatele.

2004. aastast on Profexpo OÜ registreeritud MKM majandustegevuse registris reisiettevõtjana ning korraldab ühepäevaseid messikülastusi

Helsingi Messikeskusesse. 2022. ületas külastajate arv taas kolmesadat.

Rahvusvahelise koostööna on Profexpo OÜ Messukeskus Helsinki (Suomen Messut Oyj) ametlik esindaja Eestis. Koostöö sisuks on messikülastuste korraldamine ja eksponentide värbamine Eestist. Suurim projekt 2022. aastal oli Gastro Helsinki messil Eesti ühisstendi korraldamine koostöös Toiduliiduga.

Tulevikunägemus.

Messikorraldus nii Eestis kui kogu maailmas väljunud pandeemiast tingitud piirangutest. Rahvusvaheliste külastajate ja osalejate osakaalud jäävad esialgu veel mõnevõrra madalamaks võrrelduna 2019. aastaga.

Profexpo OÜ toidumessid on jätkuvalt olulised ja ainsad omataolised kontaktsündmused Eesti toiduvaldkonna – tootmise, jae- ja hulgikaubanduse ning toitlustuse erialaspetsialistidele. Toidumess on oma kindla eesmärgi ja ülesannetega valdkonnaüritusena tunnustatud ja hinnatud. Toidumess on omandanud erialaspetsialistidele suunatud üritusena koha rahvusvahelises messikalendris. 2023. aastal täitub Tallinna

Toidumessil 30 aastat.

Kohvivaldkonna erialaüritusena on Tallinn Coffee Festival tõusnud rahvusvahelisse kohvisündmuste kalendrisse, kaasates erialapubliku ka naabermaadest.

Profexpo OÜ on Eesti Kaubandus-Tööstuskoja, Eesti Toiduainetööstuse Liidu ning Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu liige.

Profexpo OÜ osad kuuluvad ainuomanikule Tiit Sarv, kes on ka osaühingu ainus juhatuse liige - juhataja. Töötajate arv ettevõttes oli 2022.

aastal järgmine: põhitöökohaga kaks töötajat. Vastavalt vajadusele on aasta jooksul lepingutega töötajaid olnud kuni kümme. Profexpo OÜ netokäive 2022. aastal oli 499 tuhat eurot ja puhaskasum 65,5 tuhat eurot. Palkade ja tasude kogusumma oli 58,8 tuhat eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.