TREV-2 GRUPP AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 37 646 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 282 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kom

TREV-2 GRUPP AS hetkeolukord

Juba 37 646 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 282 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 49 korda.

Tegevusaruanne 2022

AS TREV-2 Grupp on Eesti juhtivaid ettevõtteid, mille peamisteks tegevusvaldkondadeks on teede ja rajatiste ehitamine ning hooldamine, ehituseks vajalike materjalide ja liikluskorraldusvahendite tootmine, insener- ja keskkonnaehitus. Ettevõte on pühendunud oma tegevusvaldkondade arendamisele ja laiendamisele, et pakkuda oma klientidele parimat võimalikku teenust.

AS TREV-2 Grupp jätkab tegutsemist järgmistes ärisegmentides: teede ehitus ja hoole, asfaltbetooni tootmine ja paigaldus, insener- ja keskkonnaehitus, ehitusmaavarade kaevandamine ja väärindamine ning muud tegevused. Ettevõte on pühendunud oma tegevusvaldkondade arendamisele ja laiendamisele, et pakkuda oma klientidele parimat võimalikku teenust.

Ettevõtte juhtimissüsteem on välja töötatud ja rakendatud vastamaks rahvusvaheliste standardite ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 (varasemalt OHSAS 18001) nõuetele ning on sertifitseeritud Bureau Veritas Eesti poolt. Juhtimissüsteemi rakendamisel lähtutakse protsessi- ja riskipõhisest lähenemisviisist.

AS TREV-2 Grupp on pühendunud vastutustundliku ettevõtluse printsiipidele. Ettevõtte juhtimine ja igapäevategevus on kooskõlas loodus-, turukeskkonna ja kogukonna huvidega ning teiste ettevõtte jaoks oluliste sidusrühmadega – töötajad, kliendid, äripartnerid. 2014. aastal liitusime Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumiga ning alates sellest ajast on AS-i TREV-2 Grupp tunnustatud Vastutustundliku Ettevõtluse Indeksi põhjal vaheldumisi pronks- ja hõbetaseme kvaliteedimärgisega.

Alates 2019. aastast, seoses enamusaktsionäri Vinci tegevusstandarditele üleminekuga, on ettevõttes integratsiooni käigus kasutusele võetud Vinci kontsernis kehtivad „The Way We Work“ põhimõtteid. See tähendab, et ettevõte järgib oma tegevuses rahvusvaheliselt tunnustatud parimaid tavasid ja põhimõtteid.2022. aasta esimesel seitsmel kuul jätkus ettevõttes tavapärane äritegevus, kus vastutusvaldkonnad on jagatud kolme juhatuse liikme vahel. Augustikuus lõppesid kahe juhatuse liikme lepingud ning juhatus tegutses aasta lõpuni üheliikmelisena. Vastavalt vastutas allesjäänud juhatuse liige kõigi tegevusvaldkondade töö koordineerimise eest.

Seoses turuolukorraga ja vähese perspektiiviga otsustati alates 2023. aastast, peale pooleliolevate projektide valmisehitamist, Keskkonnaehituse valdkond ettevõttes sulgeda. See otsus on osa ettevõtte strateegiast keskenduda oma põhitegevusvaldkondadele ja optimeerida oma tegevust.2022. aastal jätkas AS TREV-2 Grupp tegutsemist Läti Vabariigis, kus ettevõttel on registreeritud püsiv tegevuskoht. See on osa ettevõtte laienemisstrateegiast, et pakkuda oma teenuseid laiemas geograafilises ulatuses.

Ettevõtte 2022. aasta müügitulu oli 87,2 miljonit eurot (2021. aastal 106,4 miljonit eurot). 2021. aastaga võrreldes langes ettevõtte müügitulu -18,0%. Müügitulu jagunemine valdkondade vahel võrreldes 2021. aastaga on toodud alljärgnevas graafikus (miljonit eurot): 2022 2021 Teede ehitus ja hoole 66,1 88,1 Insener- ja keskkonnaehitus 7,1 6,8 Muud tegevused 14 11,5.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

TREV-2 Grupp: Rajades kestvaid taristulahendusi Eestis ja kaugemal

TREV-2 Grupp on ettevõte, mis on pühendunud taristuobjektide ja rajatiste ehitamisele ning hooldamisele. Meie missiooniks on luua kestvaid, säästlikke ja nutika
ssb.ee
TREV-2 Grupp on ettevõte, mis on pühendunud taristuobjektide ja rajatiste ehitamisele ning hooldamisele. Meie missiooniks on luua kestvaid, säästlikke ja nutikaid lahendusi, mis mitte ainult ei tõsta inimeste elukvaliteeti ja turvalisust, vaid panevad aluse ka jätkusuutlikule tulevikule. Oleme olnud osa Eurovia tütarettevõttest alates 2018. aastast ning kuulume maailma suurimasse taristu- ja linnaarenduse kontserni VINCI, mis tegutseb enam kui 100 riigis. Mida me oleme saavutanud: Ehitus, arendus ja keskkonnateadlikkus Oleme uhked, et oleme mänginud olulist rolli Eesti

Me oleme teerajajad

Me liigutame mägesid ja läheme läbi halli kivi, sest insenertehniliste rajatiste loomiseks on meil Eesti parimad pead, kelle kasutada on valdkonna tipptehnika.
ssb.ee
Me liigutame mägesid ja läheme läbi halli kivi, sest insenertehniliste rajatiste loomiseks on meil Eesti parimad pead, kelle kasutada on valdkonna tipptehnika. Me oleme vastu võtnud kõik väljakutsed ja viinud need ka lõpuni. Iga ehitatud maantee, tunnel, liiklussõlm, raudteelõik või sild on kellegi elu või äri edasiviiv. See ongi meie töö - arendada valdkonda ja luua Eesti inimestele kõik võimalused edasiminekuks.

Ettevõte - TREV-2 GRUPP

TREV-2 Grupp on taristuobjektide ja rajatiste ehitamisele ning hooldamisele keskendunud ettevõte. Alates aastast 2018 kuulub AS TREV-2 Grupp Eurovia tütarettevõ
ssb.ee
TREV-2 Grupp on taristuobjektide ja rajatiste ehitamisele ning hooldamisele keskendunud ettevõte. Alates aastast 2018 kuulub AS TREV-2 Grupp Eurovia tütarettevõttena maailma ühte suurimasse taristu- ja linnaarenduse kontserni VINCI, mis tegutseb 119 riigis.

Jätkusuutlikkus - TREV-2 GRUPP

TREV-2 Grupp lähtub oma tegevuses vastutustundliku ettevõtluse printsiipidest, mis tähendab, et kontserni juhtimine ja igapäevategevus on kooskõlas loodus-, tur
ssb.ee
TREV-2 Grupp lähtub oma tegevuses vastutustundliku ettevõtluse printsiipidest, mis tähendab, et kontserni juhtimine ja igapäevategevus on kooskõlas loodus-, turukeskkonna ja kogukonna huvidega ning teiste ettevõtte jaoks oluliste sidusrühmadega – töötajad, kliendid, äripartnerid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.