A.K.K. AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2513 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommen

A.K.K. AS hetkeolukord

Juba 2513 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

AS A.K.K. (emaettevõte) asutati 1993. aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on põllumajanduses, põlevkivi tootmises, ehituses, maanteede remondis ja metsamajanduses kasutatava tehnika müük ja remont.

UAB A.K.K. (tütarettevõte Leedus) asutati 2003. aastal, mille põhiülesandeks on samuti müüa eelpool nimetatud valdkondades vajaminevat tehnikat ja nende varuosi.

Oleme jätkanud koostööd peamiste kauba tarnijatega Leedus, Lätis ja Poolas.

Emaettevõtte müügitulu 2022. aastal kokku moodustas 2 317 494 eurot, suurenedes aastaga 4,50 %, summas 99 857 eurot.

Remonditeenuste tulu käibest moodustas 15,73 % (2021. aastal 12,08 %) ehk 364 529 eurot.

AS A.K.K. müügituludest moodustas 90,83 % müük Eesti Vabariiki, 3,33 % müük Läti

Vabariiki ja 3,72 % müük Leedu Vabariiki.

Ettevõte lõpetas majandusaasta 125 352 eurose kasumiga.

Tütarfirma müügitulu oli 228 436 eurot, mis on 90,92 % rohkem kui eelmisel majandusaastal. Tütarettevõte lõpetas majandusaasta 35 787 eurose kasumiga.

Alates 09.07.2014 esindame Hiina suurettevõtte LiuGong tehnikat Eesti ja Lätis. 2018.

aastal alustati koostööd kahe Itaalia tehnikatootjaga

Eurocomach ja BCS. AS A.K.K. on ainuesindaja eelpool nimetatud brändidele Eesti

Vabariigis. Eurocomach valiti koostööpartneriks, et täita järjest kasvavat nõudlust väikeekskavaatorite ja minilaadurite segmendile. BCS tootevalik annab laia valiku väiketraktorite müügil. Alates 02.11.2021 laiendasime oma esindatavat tootevalikut Soomes toodetud sõelkoppade kaubamärgiga COBRA, mis annab võimaluse müüa ekskavaatorite ja laadurite sõelkoppasid mitte ainult AS A.K.K.

poolt müüdavatele masinatele, vaid ka kõikidele teistele ekskavaatorite ja laadurite brändidele Eestis. Alates 10.02.2022 laiendasime oma esindatavat tootevalikut Itaalias toodetud lisaseadmetete kaubamärgiga MB Crusher, kes toodab ekskavaatoritele ning laaduritele sobivaid sõelkoppasid, purustuskoppasid ning sorteerimishaaratseid.

AS A.K.K. poolt turustatavate brändide teadlikkuse ja nende populaarsuse suurendamiseks viidi läbi demoesitlused AS A.K.K. tehnikapargis, mille tarbeks on ettevalmistatud tehnika demoplats, kus masajuhid ja ostjad saavad ise tehnikat proovida.

Klientidele pakuti ka praktilisi tehnika demoperioode, mille raames kliendi masinajuhid said kokkulepitud aja jooksul oma tööobjektil tehnikaga tööd teha, et veenduda selle sobivuses. AS A.K.K. on oma kohalolekut tehnikamaailmas edastanud läbi reklaamide ajakirjanduses, televisioonis, internetiportaalides ning uudiskirjades. Nendest oluliseima tähtsusega reklaamväljundid on ettevõtte sotsiaalmeedia leht “Facebookis” ning rahvusvahelise kajastusega tehnika ostu-müügiportaal “Mascus”.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida COBRA sõelkopp?

COBRA – Tõhus lisaseade materjalide käitlemiseks MIKS COBRA?  Multifunktsionaalne ekskavaatorite ja laadurite lisaseade materjalide töötlemiseks Võimalus tõhusa
akk.ee

LiuGong “Lisame Järgmise Käigu” Euroopa konverents ja F-Seeria ekskavaatorite esmaesitlus

November 17, 2021 – Zaragoza, Hispaania – Rohkem kui 100 LiuGong Euroopa partnerfirmade esindajat kohtusid Zaragozas, Hispaania ajaloolises linnas, kus toimus L
akk.ee

Uus LiuGong 95 tonnine ekskavaator seab kaevandamise uue standardi

Uus 995F tõestab taas, et LiuGong bränd on jõud, mis väärib tunnustust tööstusdisaini ja nutika inseneritöö osas. 995F tugev disainijoon, mis vastab klientide v
akk.ee

KEVAD 2021: 4 UUT EUROCOMACH EKSKAVAATORIT

Alates 2021. aasta märtsist on saadaval uued Eurocomach ekskavaatori mudelid vahemikus 4-5 tonni. 2021. aasta kevadel saabub turule neli uut miniekskavaatorit v
akk.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.