MOONE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Roosid on sajandeid inimkujutlust vallutanud, sümboliseerides armastust, ilu ja saladuslikkust. Olles lillepood, ürituste korraldaja või jaemüügi lillepoe omani

Roosisordid, mida peaksid teadma

Roosid on sajandeid inimkujutlust vallutanud, sümboliseerides armastust, ilu ja saladuslikkust. Olles lillepood, ürituste korraldaja või jaemüügi lillepoe omanik, võib roosisortide laia valiku mõistmine tõsta teie lilleseadeid ja rahuldada kõige nõudlikumaid kliente.

Roosid pole lihtsalt ilusad; nad on ajalooga läbi põimunud. Rooma impeeriumist tänapäeva pulmadeni on roosid olnud staatuse, kiindumuse ja kirglikkuse sümbol. Nende ajatu võlu teeb neist lilleseadekunstis põhielemendi. Üle kolmesaja liigi ja tuhandete sortidega pakub rooside perekond värvide, kuju ja suuruste spektrit. See mitmekesisus võimaldab lõputut loovust lilleseades.

Klassikalised roosisordid ajatu elegantsi jaoks

Hübriidtee roosid on kvintessentsiaalsed lõikelilled, mis on tuntud oma suurte õite ja pikkade varte poolest. Populaarsed sordid nagu 'Peace' ja 'Mister Lincoln' on lemmikud oma erksate värvide ja klassikalise vormi poolest.

Floribunda roosid on iseloomulikud oma lopsakate õiekobarate poolest. Nad on ideaalsed luksuslike, täidlase kehandiga seadete loomiseks. 'Iceberg' ja 'Julia Child' on hulgas armastatud sorte.

Grandiflora roosid ühendavad endas hübriidtee ja floribunda rooside parimad omadused, pakkudes elegantsi ja küllust ühes taimestikus. 'Queen Elizabeth' ja 'Gold Medal' on suurepärased näited.

Eksootilised ja ebatavalised roosisordid

David Austini roosid on tuntud oma ainulaadse võlu ja lõhnavate õite poolest. Need roosid toovad inglise maakoha hõngu igasse seadesse. Miniatuursed roosid on täiuslikud klientidele, kes otsivad midagi ebatavalist. Nende väike suurus muudab nad mitmekülgseks erinevates rakendustes, alates revääriõitest kuni kompaktsete kimpudeni. Roniroosid ja põõsasroosid lisavad vertikaalset huvi aedadele ja lilleseadetele. Nende kaskaadne kasvuharjumus võib luua muljetavaldavaid taustu või keskpunkte.

Haruldased ja ainulaadsed roosid eristuvateks seadeteks

Rohelised roosid on tõeline vestluse alustaja. Nende ebatavaline värv võib lisada ootamatu pöörde traditsioonilistele seadetele. Mustad Baccara roosid, oma sügavate sametiste kroonlehtedega, on luksuslik valik neile, kes soovivad teha julge avalduse. Sinised roosid, sageli saavutatud värvimise teel, pakuvad müstilist võlu, mis võib vallutada iga publiku.

Erinevate roosisortide eest hoolitsemine

Igal roosisordil on oma spetsiifilised pügamis- ja hooldusvajadused. Nende mõistmine võib tagada teie klientidele pakutavate rooside pikaealisuse ja ilu. Roosidele mõjuvate levinud kahjurite ja haiguste tundmine on oluline tervisliku varu säilitamiseks. Hooajalised muutused võivad mõjutada rooside tervist ja õite kvaliteeti. Hooajalise hoolduse nõuannete pakkumine võib olla teie klientidele lisaväärtuseks.

Avastage võluvaid roosisorte koos MOONE OÜ-ga, teie usaldusväärne partner, kes pakub mitmekesist valikut kvaliteetseid lilli igale ärile!

TELLIMA

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas oma taimede eest hoolitseda?

Potilillede eest hoolitsemine poe keskkonnas on nii kunst kui ka teadus. See nõuab detailidele tähelepanu, sügavat mõistmist taimede vajadustest ja pühendumust
ssb.ee
Potilillede eest hoolitsemine poe keskkonnas on nii kunst kui ka teadus. See nõuab detailidele tähelepanu, sügavat mõistmist taimede vajadustest ja pühendumust oma lilleinventuuri ilu ja tervise säilitamisele. Selles juhendis uurime olulisi hoolduspraktikaid, mis aitavad teie potililledel õitseda ja võluda teie kliente. Oma potilillede tundmaõppimine Igal lilleliigil on unikaalsed nõudmised. Alustage oma poes olevate potilillede liikide tuvastamisest ja uurige nende konkreetseid hooldusvajadusi. See teadmine on hädavajalik õige hoolduse pakkumiseks ja iga taime jaoks ideaalse keskkonna

MOONE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Moone on 1995. aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevuseks on lõikelillede ja potitaimede ning lilleseade abivahendite hulgimüük. Moone klientideks on lil
ssb.ee
OÜ Moone on 1995. aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevuseks on lõikelillede ja potitaimede ning lilleseade abivahendite hulgimüük. Moone klientideks on lillepoed Lõuna-Eestis. 2022. aasta müügitulu oli OÜ Moone-s 3 202 tuhat eurot. OÜ Moone aruandeaasta tulumaksueelseks kasumiks kujunes 522 tuh eurot (2021: 441 tuh eurot) Ettevõtte tegevus on suunatud siseturule. Aastaks 2023 seataks eesmärgiks käibe kasvatamine, klientidele võimalikult hea teeninduse ja kaubavaliku pakkumine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.