ASAT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 12 108 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 23 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja komm

ASAT OÜ hetkeolukord

Juba 12 108 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 23 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing ASAT on Eesti ettevõte, mis on pühendunud rapsi ja teravilja sortide esindamisele ning uute sortide turule toomisele. See on ettevõte, mis on pühendunud põllumajandussektori arendamisele, pakkudes kvaliteetseid ja sertifitseeritud seemneid. Lisaks seemnete tootmisele ja vahendamisele, ASAT tegeleb ka uute sortide paljundamise organiseerimisega Eesti Vabariigis ning teenuste vahendamisega.

Aruandeperioodil näitas OÜ ASAT müügitulu märkimisväärset kasvu, suurenedes 8,1% võrreldes eelmise perioodiga. Müügitulu oli 1284 tuhat eurot, mis on märkimisväärne tõus võrreldes eelmise perioodi 1188 tuhande euroga. See näitab ettevõtte pidevat kasvu ja stabiilsust.

Finantssuhtarvude analüüs näitab ettevõtte tervislikku seisundit. Puhas käibekapital ehk töökapital oli 119 693 eurot, mis on vähenenud võrreldes eelmise aasta 177 973 euroga. Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja oli 1,15, mis on langus võrreldes eelmise aasta 1,28-ga. Maksevalmiduse kordaja oli 0,05, mis on langus võrreldes eelmise aasta 0,26-ga. Võlakordaja oli 0,73, mis on tõus võrreldes eelmise aasta 0,68-ga. Likviidsuskordaja oli 0,68, mis on langus võrreldes eelmise aasta 0,89-ga.

Ettevõtte valuutakursside ja intressimäärade muutumise risk on madal, kuna tehingud tarnijate ja klientidega toimuvad eurodes. See tähendab, et ettevõte on suhteliselt kaitstud valuutakursside kõikumise eest.

Investeeringute osas investeeris OÜ ASAT aruandeperioodil materiaalsesse põhivarasse 55,3 tuhat eurot. Ettevõte ei teinud aruandeperioodil väljaminekuid uurimis- ja arendustegevuseks ning ei planeeri neid ka järgmiseks aruandeperioodiks.

Mis puutub personali, siis juhatus koosneb kahest liikmest ja aruandeperioodil oli kaks palgalist töötajat. Juhatuseliikmetele arvestati 13,2 tuhat eurot (sotsiaalmaksuta). Juhatuseliikmetele nende tagasikutsumisel või ametist lahkumisel tasu ning soodustusi ei ole ette nähtud.

Järgmise majandusaasta eesmärkide osas kavatseb OÜ ASAT jätkata majandustegevust põhitegevuses, mis on vahendustegevus. Lisaks sertifitseeritud seemnete tootmisele ja vahendamisele jätkab ettevõte ka uute sortide paljundamise organiseerimist Eesti Vabariigis.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Mais - maitsev, toitev ja mitmekülgne

Mais on üks maailma tähtsamaid põllukultuure, mis on leidnud tee peaaegu igasse köögini. Sellel on rikkalik ajalugu, maitsev maitse ning oluline roll toiduvarud
ssb.ee
Mais on üks maailma tähtsamaid põllukultuure, mis on leidnud tee peaaegu igasse köögini. Sellel on rikkalik ajalugu, maitsev maitse ning oluline roll toiduvarudes ja põllumajanduses. Selles artiklis uurime maisi, selle kasvatamist ning selle mitmekülgseid kasutusvõimalusi. Mais on mitmekülgne põllukultuur, mida kasutatakse nii inimtoiduks kui ka loomasöödana. Seda saab tarbida värskelt, konserveeritult, kuivatatult või isegi jahuna. Mais on ka oluline tooraine, mida kasutatakse mitmetes tööstusharudes, sealhulgas toiduvalmistamisel, biokütustes ja isegi plastikus. Maisi peamine eelis on

Teravili - põhiline toitainete allikas ja põllumajanduse alustala

Teraviljad on olnud inimkonna toidu alustala juba aastatuhandeid. Need mitmekülgsed taimed pakuvad toitaineid, energiat ja võimaldavad meil toita rahvast üle ko
ssb.ee
Teraviljad on olnud inimkonna toidu alustala juba aastatuhandeid. Need mitmekülgsed taimed pakuvad toitaineid, energiat ja võimaldavad meil toita rahvast üle kogu maailma. Selles artiklis uurime teravilju, nende kasvatamist ning nende olulist rolli meie igapäevaelus. Teraviljad hõlmavad suurt valikut taimi, millest paljud on inimtoiduks väga olulised. Nende hulka kuuluvad nisu, riis, kaer, oder, rukis, mais ja paljud teised. Igal teraviljal on oma unikaalsed omadused ja kasvutingimused, kuid ühine neile kõigile on nende võime pakkuda süsivesikuid, valke, kiudaineid, vitamiine ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.