MARTAAS GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 965 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

MARTAAS GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 965 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

(cid:127) Martaas Grupp OÜ jätkas ettevõtte majandustehinguid 2022.a.

(cid:127) Tegevusvaldkonnaks oli ja on kinnisvara tehingute vahendusega, investeeringute ja konsultatsioonidega seonduv tegevus ning juhtimisteenuse müük. Jätkus aga veelgi aktiivsemalt turundustegevuse alane nõustamine ja turundusplaanide koostamine ja ellu viimine. Samuti aktiviseerus kliendipäevade korraldus klientidele.

(cid:127) 2022.a. lõppes 255 633 euro suuruse kasumiga.

(cid:127) Firma heaks töötasid omanik ja juhi abi / turundus assistent / maakler, kes jätkasid firma arendamist, et olla jätkusuutlik ka tulevikus. Ettevõtte keskmine töötajate arv oli 1.

(cid:127) Juhatuse liikmele aruandeaastal tasu ei makstud, töötajale maksti töötasudeks 15 756 eurot.

(cid:127) 2022.a. olid suurimaks kliendiks LAAM Kinnisvara OÜ ja mitmed teised koostööpartnerid oma klientuuriga, millele ja kellele osutati teenustöid.

Samuti tehti koostööd vihjetasudena saadud info ja spetsiifiliste koolituste vallas. Korraldati mitmeid turundusüritusi klientidele.

(cid:127) Jätkati uuringuid ka mujal maailmas, kuhu võiks olla huvi Eestis pärit investoritel oma raha paigutada ning milliste riikide kliendid tunneks huvi

Eestisse raha paigutamise vastu. Loodi suhteid mitmete välisriikide investoritega ning käidi väljapool Eestit otsimas võimalusi koostööks ja investeeringuteks. Külastati sealseid kinnisvara objekte, põhiliselt korterelamuid ja eramuteks sobilikke kinnistuid, investeeringute eesmärgil.

Oldi konsultandina kaasas Eesti klientidel sealsete võimaluste selgitamisel investeeringuteks. Selle laadset tegevust on plaanis jätkata ka edaspidi, et olla kursis maailmas toimuvaga, saada kontakte välismaiste investorite ja sealsete kinnisvara büroodega. Samuti suurenes ka huvi turundusteenuste pakkumiste vastu Eestist väljas poole. Uuriti selleks võimalusi.

(cid:127) 2022.a. eesmärgiks oli jätkata head koostööd teiste kinnisvara arendus- ja vahendusteenuseid pakkuvate ettevõtetega Eestis ja paljuski ka väljaspool Eestit, mis ka õnnestus.

(cid:127) Plaanid 2023.a.: 1. Jätkata koostööd olemasolevate partneritega ja klientidega 2. Jätkata võimaluste otsingut teenindamaks Eesti kliente ka väljaspool Eestit, osutades põhiliselt konsultatsiooni ja nõustamisteenust ning tellimustööde korraldust ja vajaliku informatsiooni välja otsimist.

3. Soov leida võimalusi ja arendada turundusteenuste müüki Eestist välja.

4. Jätkata ülemaailmselt otsinguid erinevate investorite ja kinnisvara vahendajate kohta. Käia nendega kohtumas. Tutvustada Eestit ja leida ise võimalusi oma klientuurile pakkuda nende riikide kinnisvara.

5. Tugevdada oma positsiooni kinnisvara konsultatsioonide ja vahendustegevusega tegelevate ettevõtete hulgas.

6. Pakkuda teistele kinnisvara tegevusega seotud firmadele teenustöid.

7. Jätkata ja püüda laiendada arendusettevõtetega koostööd nii Eestis, kui mujal maailmas.

8. Investeerida võimalusel ja sobiva pakkumise ilmnemisel vabasid vahendeid kinnisvarasse üüritulu ja/või edasi müümisega tekkiva kasumi teenimise eesmärgil 9. Jätkata ja suurendada turundusteenuste osutamist oma tänastele koostöö partneritele.

10. Leida lisaks uusi partnereid, kellele osutada turundus- ja juhtimisteenuste alast nõustamist , teha neile konkreetseid teenustöid.

11. Viia end veelgi enam kurssi arendustegevusega kinnisvara valdkonnas ja võimalusel võtta esimesed arendustegevusega seotud positsioonid ja teha investeeringud.

Mart Saa juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Turismimess Tourest 2024

31. rahvusvaheline turismimess Tourest toimub taas! Tegemist on Balti riikide suurima rahvusvahelise turismimessiga. Messikeskuses avanevad 4 omanäolist maailma
pirita.ee

Mis on uut seemnepakkides?

Aiahuvilistele räägivad ja näitavad Kersti Rannamäe (Aedik OÜ) ja Lea Õisma (Akone OÜ), mida uut ja põnevat on selleks kevades seemnepakkidesse pandud. Lisaks u
pirita.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.