KOSMEETIKASALONG ANN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 562 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja komment

KOSMEETIKASALONG ANN OÜ hetkeolukord

Juba 562 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 63 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 2022. aastal oli OÜ Kosmeetikasalong Ann põhitegevuseks kosmeetika- ja iluravi teenused, kosmeetikatoodete jae- ja hulgimüük.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ Kosmeetikasalong Ann müügitulu 126,3 tuh. eurot . Müügitulust moodustas 100 % müük Eestisse.

OÜ Kosmeetikasalong Ann 2022. aasta lõppes kasumiga 684,00 eurot.

Investeeringud

Aruandeperioodil märkimisväärseid investeeringuid ei tehtud.

Personal

OÜ Kosmeetikasalong Ann keskmine töötajate arv majandusaastal oli 5 töötajat. 2022. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud kokku 52,4 tuh.

eurot. Juhatuse liikmetele juhatuse liikme tasusid eraldi makstud ei ole ja lepingu lõpetamise korral hüvitist ei maksta.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Kosmeetikasalong Ann jätkab 2023. aastal samade tegevusharudega. Jätkuvad kosmeetika- ja iluravi teenused, kosmeetikatoodete hulgimüük, väärismetalltoodete jae- ja hulgimüük.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.