PALJASSAARE KALATÖÖSTUS AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 10 777 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 194 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kom

PALJASSAARE KALATÖÖSTUS AS hetkeolukord

Juba 10 777 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 194 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 40 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevuseks on paneeritud kalatoodete ning pitsa ja pannkookide tootmine. Alates 2022 augustist keskendutakse ainult kalatoodete tootmisele. Valmistoodangut realiseeritakse ESVA kaubamärgi all, mis on tuntud juba üle 30 aasta.

2022. aastal mõjutasid Paljassaare Kalatööstuse AS käivet ja majandustulemusi järgnevad tähtsamad tegevused ja asjaolud :

Ettevõte realiseeris 2022. aastal 10 226 tonni (2021: 11 512 tonni) valmistoodangut, millest moodustasid paneeritud ja sügavkülmutatud kala-, surimi ja köögiviljatooted 8 529 tonni (2021: 9 128 tonni) ning pitsad ja pannkoogid 1 697 tonni (2021: 2 384 tonni). Kogu toodang realiseeritakse 100% grupisisestele distributsiooniettevõtetele.

Jätkati renditööjõu kasutamist. Vajadustest lähtudes värvati aktiivsemalt töötajaid Ukrainast otse, ilma vahendajateta. Koostööd tehakse ühe kindla tööjõurendi partneriga. Aasta jooksul korraldati töötajatele nii sise- kui väliskoolitusi.

Aastalõpu seisuga oli ettevõtte töötajate arv 118 töötajat (2021: 151 töötajat) ning töötasu koos töötuskindlustus- ja sotsiaalmaksudega moodustas 3 167 tuhat eurot (2021 : 3 938 tuhat eurot).

Ettevõtte nõukogule tasusid ei arvestatud, juhatuse tasu moodustas töötasudest 44 tuhat eurot (2021: 42 tuhat eurot).

2022. aasta novembris toimus tehase plaaniline aga samas etteteatamata sertifitseerimine BRC (edaspidi British Retail Consorcium) v8 ja IFS (International Featured Standards) v7 alusel, mille tulemusena pälvis AS Paljassaare Kalatööstus sertifikaadi kõrgeima ehk A+ reitinguga (BRC) ja kõrgeima tase (IFS) järgnevaks aastaks.

AS Metroserdi poolt teostatud kinnispaki täitekoguse vastavuse kontrolli ja täitekoguste tagamise süsteemi järelevalveaudit toimus märtsis 2022, mille käigus oli saadud kinnitus, et AS Paljassaare

Kalatööstus täidab e-märgistusega kinnispakenditele esitatavaid nõudeid.

MSC (edaspidi Marine Stewardship Council) järjekordne sertifitseerimisaudit toimus augustis 2022.

MSC sertifikaadi omamine annab ettevõttele õiguse kasutada MSC märgistusega kala toorainet ja märkida seda ka oma toote spetsifikatsioonides ja pakendil. MSC reeglite järgi on tooraineks kasutatav kala püütud loodust säästval viisil. Tänaseks on huvi MSC toodete vastu säilinud ning sellega seoses järjest rohkem tehakse päringuid MSC toodetele ülemineku võimaluse kohta, mille tulemusena meie MSC toodete sortiment järjest kasvab.

Iga-aastaselt toimuvad ettevõtte- ning kontsernisisesed siseauditid, millest on nüüd väljakujunenud aasta läbi kestvad protsessid. Sealhulgas jaanuaris 2023 allkirjastatud juhtkonnaülevaatusel said hinnatud kõik 2022. aasta olulisemad ärivaldkonnad ja -protsessid ning püstitati uued sihid 2023.

aastaks.

Vastavalt Viciunu Grupe poolt kinnitatud strateegiale keskenduvad tootmisettevõtted oma põhitegevusele. Logistikas oli aruandeaasta muutusteta ning ladude töö korraldamist jätkas edukalt

Vichiunai Baltic OÜ.

AS Paljassaare Kalatööstus ostab toorainet ja müüb valmistoodangut peamiselt eurodes, osaliselt toimub tooraine ost ka USD-s. USD-s soetatakse põhitoorainet (kala ja kalmaar). Kursierinevuste riskide maandamiseks kasutatakse USD ostudel forward tehinguid. Pidevalt peab arvestama riskiga, et põhitooraine hinnad on maailmaturul volatiilsed.

Eelnevat arvestamata opereerib ettevõte siiski kahjumlikult. Emaette-võte on kinnitanud valmidust,

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

PALJASSAARE KALATÖÖSTUS AS vajaks abikätt

Tegemist on tubli ettevõttega, mis valmistab külmutatud kala- ja köögiviljatööteid. Suurfirma on aga pidevalt hädas maksudega.
 
  Asutatud: 1997. aastal
ssb.ee
Tegemist on tubli ettevõttega, mis valmistab külmutatud kala- ja köögiviljatööteid. Suurfirma on aga pidevalt hädas maksudega. Asutatud: 1997. aastal Töötajate arv: 168 inimest Prognooskäive 2017. aastal: 21,2 miljonit eurot Maksuvõlg : 2018. aasta aprillis: 1 657 eurot Juhid: Vygantas Kirkutis , Renaldas Medelis , Egidijus Remeikis , Dainius Matijošaitis Ettevõtte maksuvõlg kerkib igakuiselt üle 100 000 euro, vähe aja pärast võlg tasutakse. Mõni nädal hiljem on üleval aga uus võlg ja nii juba kuid. Kas ettevõttel napib käibevahendeid, et maksude maksmine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.