HAAPSALU VEEVÄRK AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2020 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 95 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommen

HAAPSALU VEEVÄRK AS hetkeolukord

Juba 2020 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 95 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Haapsalu Veevärk ASi põhiülesandeks on ühisveevärgi- ja kanalisatsiooniteenuste osutamine Haapsalu linnas ja lähiümbruses; Haapsaluga ühinenud endise Ridala valla

Panga ja Jõõdre külas; Lääne-Nigula vallas Taebla, Palivere ja Risti alevikus ning

Pälli, Nigula, Linnamäe, Piirsalu, Pürksi, Sutlepa, Nõva, Variku ja Rannaküla külas ning Vormsi vallas Hullos. Tegeleme ka uute piirkondade vee- ja kanalisatsioonitorustike väljaehitamisega.

Ettevõte omab vee- ja kanalisatsiooniteenuste osutamiseks vajalikke lubasid ja litsentse ning jälgib kõiki antud ala ettevõtetele kehtestatud keskkonnanõudeid.

Regulaarselt analüüsitakse nii joogivee kvaliteeti kui ka reoveepuhastitest väljuva heitvee bioloogilisi näitajaid. Selle tulemusel tagame teeninduspiirkonna varustamise stabiilselt kvaliteetse vee- ja kanalisatsiooniteenusega. Oleme muutnud ülevõetud reoveepuhastid efektiivseks ja ei maksa enam ülereostustasusid.

Joogivett realiseeriti 595,9 tuh. m³, vähenemine võrreldes 2021. aastaga 7,8 tuh. m³ võrra (-1,3%). Ära juhitud reovett oli 573 tuh. m³, kasv 3 tuh. m³ võrra (0,5%).

Põhitegevuse müügitulu aruandeaastal oli 1714,4 tuhat eurot, millest vee- ja kanalisatsiooniteenuste müük moodustas 88,5%. Muud äritulu sai ettevõte 2022.

aastal 54,1 tuhat eurot.

Ettevõtte äritulud kokku olid 1768,5 tuhat eurot ja ärikulud kokku 2602,9 tuhat eurot, millest põhivara kulum moodustas 42,8%. Aruandeaasta puhaskahjumiks kujunes 836,2 tuhat eurot. Sihtfinantseerimise netomeetodi põhjal oli aruandeaasta tulemiks kasum 22,6 tuhat eurot.

Aastat jäävad meenutama kordades kasvanud elektrihinnad: ettevõtte elektrikulu oli planeerituga võrreldes 161,4 tuhande euro võrra suurem. Samas ei saa mainimata jätta, et tänu päikeseparkidele hoidsime kokku 45 tuhat eurot.

2022. aasta investeeringute maht kokku oli 604 724 eurot, mis kaeti 100% ettevõtte omavahenditest.

Suuremad projektid Haapsalus olid Tamme tänava vee- ja kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimine, Tennise tänava kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimise I etapp ning Paralepa arenduses vee- ja kanalisatsioonisüsteemide väljaehitus.

Lääne-Nigula valla jaoks projekteeriti Vana-Taebla vee- ja kanalisatsioonisüsteemid.

Toimepidevuse parendamiseks soetati generaatorid koos haagistega.

Vastavalt riigihankele sai tellitud uus survepesu sõiduk.

Eelmisel aasta lõpus soetasime veel ühe 50 kW päikesepargi, mis paigaldatakse 2023.

aasta kevadel.

Konkurentsiamet kinnitas hüppelise elektri hinnatõusu tõttu AS Haapsalu Veevärk teeninduspiirkonnas uued vee- ja kanalisatsioonihinnad alates 01.01.2023.a.

Kulu vee- ja kanalisatsiooniteenustele moodustas 2022. aastal 0,9% leibkonnaliikme sissetulekust, jäädes suuresti alla rahvusvaheliselt aktsepteeritud 4% määra.

Seoses keeruliste majanduslike oludega prognoosime siiski mõningast debitoorse

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

VEEVARUSTUS ON TAASTATUD! Tüve tn veeavarii likvideerimine ja veekatkestus (16.apr 2024 kl 10:15-12)

Haapsalu Veevärk AS teatab, et veeavarii likvideerimisega seoses toimub teisipäeval, 16. aprill 2024 ajavahemikul 10.15-12.00 veekatkestus Haapsalu linnas Tüve
hvv.ee

Vee- ja kanalisatsiooni (m3) hinnamuutus alates 01. märtsist 2024.a

Konkurentsiamet kinnitas AS Haapsalu Veevärk teeninduspiirkonnas uued vee- ja kanalisatsioonihinnad. Alates 01.03.2024 on kuupmeetri vee hind koos käibemaksuga
hvv.ee

Õhtu kalda joogiveepüstak uues kuues

Õhtu kaldas asunud varasem lihtsakoeline veevõtupüstak on nüüdseks vahetanud mõned meetrid asukohta ja saanud provintsilinnale sobilikuma väljanägemise.
hvv.ee

Kogumismahuti(te) tühjendamise tellimisest mitme piirkonna tellija vahel üheaegselt ja seonduvate kulude jaotamisest

Haapsalu Veevärk AS-ist saab tellida paakautoga mahuti(te) tühjendamise teenust ning sellega kaasnevate transpordi – ja töötunni kulude jaotamist  kogukonna maj
hvv.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.