MARIS GILDEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4670 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 35 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommen

MARIS GILDEN OÜ hetkeolukord

Juba 4670 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 35 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 10 korda.

Tegevusaruanne 2022

AS Maris Gilden peamiseks tegevusalaks on valikpagaritoodete tootmine ning oma- ja imporditud toodangu hulgimüük. Peamisteks kaubaartikliteks on präänikud, küpsised, maiustused ja snäkid. Lisaks tootmisele tegeletakse pooltoodangu pakendamisega Private Label põhimõtetel.

Leedu Vabariigis teostab hulgimüüki ettevõtte tütarettevõte, Maris Gilden UAB, mis teeb koostööd kõikide suuremate jaekettidega Leedus.

AS Maris Gilden eesmärk on eristuda oma toodanguga teistest tootjatest tootearenduse teel, rõhudes eestimaisele toodangule. 2022 aastal jätkas ettevõte oma toodete arendamist ja sortimendi tugevdamist kvaliteetsete ja eristuvate importkaupadega. Keskenduti endiselt peamiselt siseturule.

Teiseks eesmärgiks tootearenduses on liikuda rohkem Clean Label suunas.

2022 aastal ettevõte traditsiooniliselt lõi kaasa heategevuslikes kogukonnaprojektides nagu

Hellenurme eakate hooldekodu jõulupakkide täitmine.

Maris Gilden AS kasutab suures osas keskkonnasõbralikke tootmissisendeid ning vastab käesoleval hetkel täielikult HACCP toiduohutusnormidele.

Maris Gilden AS on eelmistel majandusaastatel investeerinud küpsetus- ja pakendusseadmete uuendamisse. Ettevõttes 2022 aastal jätkati tehase renoveerimistöödega ja kvaliteedijuhtimissüsteemi kaasajastamisega.

Maris Gilden AS-is töötas 2022 tegevusaastal keskmiselt 35 töötajat. Ettevõte on saavutanud stabiilsuse keskmise töösuhte pikkuse osas. Kvalifitseeritud tööjõu motiveerimiseks tõsteti 2022 aastal oluliselt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.