KARUMAA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 996 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga komment

KARUMAA OÜ hetkeolukord

Juba 996 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Karumaa tegevusalaks on kinnisvara haldamine ja arendamine.

OÜ Karumaa emaettevõte on Karu Corp, mis on registreeritud Kanadas.

2022. aasta oli OÜ Karumaale kinnisvaraarenduse lõpptulemi-müügiprotsessi suhtes edukas. Ostuhuvi kommunikatsioonidega äri-, tootmis- ja elamumaa kinnistute osas on jatkuvalt olemas. Hinnapakkumisi küsiti varasematest aastatest sagedamini. Majanduse üldine ebastabiilsus ning pankade jätkuvalt konservatiivne krediidipoliitika avaldab tehingutele hoonestamata kinnistutega siiski jatkuvalt negatiivset mõju. Toimus

Maasikmäe arenduse kinnistute müük, mille detailplaneeringu algatamine oli alles ettevalmistusfaasis. Ruumide üürileandmise valdkonnas on hinnad stabiilsed. Olulist hinnatõusu selles valdkonnas meie tegevuspiirkonnas lähiaastatel oodata ei ole. Eelmisel aastal vabanenud pinnad on õnnestunud uuesti üürile anda. Alanud 2023 majandusaastal on olulisimaks eesmärgiks kinnistule Ranna tee 2 sobiva ostja leidmine, millel on oluline roll Tabasalu keskuse terviklahenduse realiseerumise seisukohalt.

2022. aastal alanud Ukraina sõda ja süvenev energiakriis ei avalda olulist mõju ettevõtte tegevusele. Osaühing Karumaa on jätkuvalt tegutsev äriühing. OÜ Karumaa nõukogu koosneb kolmest liikmest.

OÜ Karumaa juhatus koosneb ühest liikmest, kes on ühtlasi ka firma tegevjuht. Juhatuse liikme teenistuslepingu alusel ei ole äriühingu nõukogu poolt tagasikutsumise korral talle hüvitist ette nähtud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.