DELTMAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 379 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga komment

DELTMAR OÜ hetkeolukord

Juba 379 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing DELTMAR on registreeritud äriregistris 22.08.1997.a. aktsiaseltsi Deltmar ümberkujundamise käigus. Aktsiaselts Deltmar loodi 1993 aastal.

Ühingu osakapitaliks on 12780 EUR ja see on jagatud 6 osaniku vahel: 1. 9777 EUR kuulub neljale Soome kodanikule 2 3003 EUR kuulub kahele Eesti eraisikule

Juhatusel on üks liige - Aivar Jüris.

Osaühing DELTMAR põhitegevusaladeks on arvuti tarkvara tootmine ja müümine, konsultatsioonid ning lisategevusaladeks on tööstuskaupade väliskaubandus, vahendustegevus ja koolitustegevus.

Koolitustegevuse osas eraldi tasustatavat tegevust 2022 aastal ei toimunud, kõik piirdus tarkvara installatsioonijärgse instruktaažiga.

Raamatukogunduse vallas on Osaühing DELTMAR edasi arendanud raamatukogudele programmi RIKS ja selle WEB-liidesed. On toimunud klientide juures tarkvara väljavahetamine (vastavalt laekunud sooviavaldustele muu tarkvara asemele) ja uutele klientidele on RIKS-i müüdud.

Töötab Osaühing DELTMAR-i server koolidele. See on klientidele, kes seni ootasid programmi kasutuselevõtuga, kuna nad ei suuda oma serverit üles panna ega ole leidnud sobivat kogu, kellega liituda.

Töötab Deltmari serveris koduloo portaal. Raamatukogud saavad sinna laadida oma kodukanti puudutavaid artikleid. Sanuti on katseliselt olemas z-server, bibliokirjetele. Pakume klientidele serveris töötaivaid mugavusteenuseid turvakoopiate tegemiseks ja e-mailiga automaatsete teadete saatmiseks.

Töötab iseteendustarkvara RITA.

On loodud lugejaportaal kustkaudu sellega liitunud raamatukogudesse saavad inimesed registreeruda lugejateks üle interneti.

Osaühing DELTMAR keskmine töötajate arv 2022.a. oli 3 inimest. Tööjõule kulutati 62 972 eurot ning sotsiaal- ja töötuskindlustus maksud moodustasid summa 21 284 eurot.

Osaühingu põhivarade s.o. põhiosas arvutustehnika soetusmaksumus moodustas seisuga 28.02.2023 a. 15 039 eurot. Põhivarade raamatupidamiskulum 2022/2023.a oli 259 eurot.

Osaühingu põhilisteks tegevuskuludeks sel majandusaastal olid bürookulud: üür, side jms. Mitmesugusteks tegevuskuludeks kulutati 15 401 eurot.

Osaühingu teenuste müügis eksporti 2022.a. jooksul puudus. Osaühingu poolt tehtud programmid on klientide juures kasutusel mitmetes maades: Soomes, Rootsis, Saksamaal, USA-s, Singapuris, Austraalias.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.