CITY TRUST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 501 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga komment

CITY TRUST OÜ hetkeolukord

Juba 501 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing CITY TRUST on asutatud 1997.aastal transporditeenuse valdkonnas.

2005.a. lõpus valmis Kanepi vallas Hino külas külalistemaja, mille ehituse maksumusest osa finantseeris SAPARD. Teenusteks on ruumide rent mitmesugusteks seminarideks, kokkutulekuteks, sünnipäevadeks, pulmadeks. Külalistemajas on saun, toad ööbimiseks, seminariruum, internetiühendus. Suvel saab Jõksi järvel sõita paadiga ja ujuda. Maja kõrval on väljak, kuhu mahuvad telgid, haagis-suvilad. See on suurepärane koht puhkamiseks.

2011.a. sai osaühing püsiva lepingu transpordifirmaga, mis teostab erivedusid - ülegabariidilisi, raskeveoseid.

Sellest on saanud põhiline osa transporditeenust pakutavast osast.

2017. aastal soetab firma naaberkrundi, millel asuvad küllaltki heas seisukorras hooned , et laiendada külalistemaja teenuste pakkumise võimalusi. 2018. aastal lõpetatakse hoonete rekonstrueerimine majutusteenuse pakkumise laiendamise tarbeks.

2020.aasta tegevusele ja tulemustele on mõju avaldanud COVID-19 viirusepuhang. See on puudutanud eriti transporditeenust. Kui külalistemaja tegevusele aruandeaastal pakkusid leevendust suvised piirangute leevendamised, ja saavutati kasv võrreldes 2019.aastaga, siis mahu langus transpordivallas on märkimisväärne.

City Trust OÜ on saanud 2020. aastal Valitsuse poolset abi EAS meetmest EU58075 T7124/VM050055 5000 eurot.

2022.aastal ei toimunud loodetud siseturismi kasvu, aga taastusid aasta teises pooles tellimused ülegabariidilistele ja raskeveostele, mis olid alates märtsist katkenud.

2023.aastal on ettevõttel plaanis laiendada päikeseelektrijaama, et katta oma tarbimise vajadus ja ülejääv müüa.

Firma on jätkuvalt tegev.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Tere tulemast!

  Külalistemaja Kevvai asub Lõuna-Eestis Põlvamaal Kanepi vallas loodusliku Jõksi järve kaldal,keset maalilist ja mitmekesist loodust. Meilt on Kanepi keskusse
kevvai.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.