VÕRU TARBIJATE ÜHISTU TÜH

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 5292 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 81 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommen

VÕRU TARBIJATE ÜHISTU TÜH hetkeolukord

Juba 5292 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 81 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 13 korda.

Tegevusaruanne 2022

Konsolideeritud majandusaasta aruanne on koostatud 2022. majandusaasta kohta.

Konsolideerimisgruppi kuuluvad Võru Tarbijate Ühistu (emaettevõte) ja DGN Marketing OÜ (tütarettevõte).

06.05.2021 ühinesid tütarettevõte DGN Marketing OÜ (ühendav ühing) ja tütarettevõte DGN

Arendus OÜ (ühendatav ühing). Ühendav ühing jätkab tegevust oma ärinime DGN Marketing OÜ all.

Olulisemad sündmused aruandeperioodil 2022. aasta konsolideerimisgrupi müügitulu oli 41,42 miljonit eurot, mis on võrreldes 2021.

aastaga kasvanud 8%. Kaupade jaemüük moodustas kogu käibest 41,39 miljonit eurot.

Aruandeaastal investeeriti põhivarasse 1,79 miljonit eurot. Suuremad investeeringud olid seotud

Vastseliina ja Kesklinna kaupluste rekonstrueerimisega, mille käigus vahetati välja külmseadmed ja müügisaalide sisustus maksumusega 1,016 miljonit eurot. Samuti laiendati Võru Lillepoe müügipinda ja uuendati kaupluse sisustust maksumusega 0,54 miljonit eurot. Läbi investeeringute jätkumise kindlustatakse 2023. aastal ettevõtte turuosa.

Võru Tarbijate Ühistu nõukogu on kuueliikmeline, juhatuses on üks liige. DGN Marketing OÜ juhatus on üheliikmeline. Aruandeaastal on nõukogu liikmetele arvestatud tasusid lähtuvalt volinike otsusest ning juhatuse liikmele lähtuvalt nõukogu otsusest. Juhatusele ja nõukogule ei ole tehtud soodustusi ega antud (makstud) muid hüvitisi.

Majandusaasta lõpu seisuga on grupis 21 toidu- ja esmatarbekauplust: Coop Maksimarket, kolm

Coop Konsumi, üksteist Coop väikepoodi, viis tööstuskauplust ja Peetri kohvik. Võru Tarbijate

Ühistu on endiselt säilitanud maapiirkondade kaubanduse.

Koolitus ja klienditeenindus 2022. aastal jätkati sisekoolituse süsteemi täiendamist võttes kasutusele e-õppe keskkonna Coursy.

Samuti teeb ettevõte pidevat koostööd kutseõppeasutustega. Klienditeeninduse ja ostukeskkonna taseme hindamiseks viiakse läbi süsteemseid testoste.

Perspektiivid

Ettevõtte põhieesmärgiks on hoida turuosa, kasvatada käibe- ja tuleminäitajaid läbi sortimendi uuendamise, muuta tegevusprotsessid efektiivsemaks ning laiendada tootmisprotsesse, võttes seejuures arvesse tehnoloogilisi arendusi.

Tegevuskeskkonna üldine areng ja selle mõju majandustulemustele 2022. aasta peamiseks eesmärgiks oli oma turupositsiooni säilitamine ja selle kindlustamine.

Vaatamata tihedale konkurentsile ja elanike arvu vähenemisele Võru maakonnas näitavad 2022.

aasta erinevad tegevused, et grupi turuosa on püsinud stabiilsena. Erinevad arendused ja tegevused on andnud positiivse mõju ettevõtte majandustulemustele. Siiski on turul säilinud tugev konkurents kvalifitseeritud tööjõu järele, millest tulenevalt täiustatakse töötajate motivatsioonisüsteemi ning ollakse pidevalt valmis palkade osas konkurentsis püsima.

Võru Tarbijate Ühistu põhitegevust iseloomustavad suhtarvud ja nende arvutamise metoodika.

Finantsnäitajad ja suhtarvud 2022 2021

Müügitulu, € 41 424 614 38 235 769

Müügitulu kasv 8% 13%

Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja (käibevara/lühiajalised kohustused) 0,94 1,12

Võlakordaja (kohustused/varad kokku) 0,63 0,67

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

COOP Võru toetab Võhandu maratoonareid!

COOP Võru toetab Võhandu maratoonareid! 18. – 23. aprillini saavad kõik Võhandu Maratonil osalejad kasutada Võru Maksimarketis -10% sooduskupongi. Võru Maksimar
vorucoop.ee

Anname au

Aprillis leiad Coopi kaupluste lettidelt sinilille rinnamärgid ja käepaelad.Tänavu kevadel kogutakse taas heategevuskampaania käigus raha, et toetada vapraid ve
vorucoop.ee

Ümberkorralduste lõpp Võru Maksimarketis!

Ümberkorraldused ja müra on selleks korraks nüüd lõppenud. Võru Maksimarket läheb suvele vastu tavapärases rütmis ja pakub jätkuvalt parimat ostukogemust Võruma
vorucoop.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.