VIOLA PM AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 627 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommente

VIOLA PM AS hetkeolukord

Juba 627 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

AS Viola PM alustas oma tegevust 1993.aastal 18-ndal märtsil. AS Viola PM tegeleb põllumajandusega - taimekasvatusega, peamiselt teraviljakasvatusega - sellest tulenevalt on kogu töö hooajaline (talvel korrastatakse tehnikat, kevadel valmistatakse põllumaad ette külviks, tehakse kevadkülvi, sügisel koristatakse saagid, randaalitakse, vajadusel küntakse põllud, külvatakse talivili).

Põllumajandusega tegeledes on riskifaktoriks ilmastik.

Kuni 2010. aastani tegeleti ka loomakasvatusega.

AS Viola PM põllumaad asuvad Pandivere veekaitse piirkonnas, lähtuvalt sellest peame kasutama nitraatväetisi ja mürkkemikaale vastavalt

Keskkonnaameti ette nähtud tingimustele.

Ettevõtte tegevust on oluliselt mõjutamas Vene - Ukraina sõjategevuse mõjud maailma majandusele - väetiste ja kütuste kallinemine, samas ka taimekasvatustoodangu müügihinna võimalik kallinemine, samuti laenude intressimäärade edasine tõus. Olenemata sellest kõigest loodab aktsiaselts ka edaspidi tegevust samas mahus jätkata.

Ettevõtte lühiajalised kohustised ületavad käibevara 147043 euro võrra. Ettevõte on pikendanud 2023.a. aprillis ühte jäägiga kapitalirendilepingut ning plaanib pikendada teist lepingut. Samuti on eelkokkulepe vajadusel aktsionäridelt võetava laenu pikendamiseks. Majandusaasta lõpu ega ka raamatupidamise aastaaruande koostamise kuupäeva seisuga ettevõttel tähtajaks tasumata võlgnevusi ei ole.

AS Viola PM olulisemad finantsnäitajad 2022 2021

Käiberentaablus puhaskasum/müügitulu 8,56% 0,33%

Materiaalse vara käibekordaja müügitulu :põhivara jääkmaksumus 0,8 0,47

Ärirentaablus (EBITDA) ärikasum + ärikulum/müügitulu 39,69% 44,16%

Müügitulu töötaja kohta müügitulu : töötajate keskmine arv 60193 43233

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.