TAMEO GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1578 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

TAMEO GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 1578 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

METO HALDUSE OÜ nimetati 13.11.2009 ümber TAMEO GRUPP OÜ-ks. METO Halduse OÜ moodustati 2001. aastal TAMEO AUTO OÜ-st ümberkujundamise teel. 2006. aastal toimus ettevõtte osakapitali suurendamine suunatud emissiooni teel. Ettevõtte osakapital suurendati 348 446 EUR (5 452 tuh EEK) võrra. Pärast osakapitali suurendamist oli ettevõtte osakapitali suuruseks 351 002 EUR, mis kuulus neljale eraisikust osanikule. Aruandeaastal viidi Tameo Grupp OÜ läbi vastaval osanike otsusele tavaline osakapitali vähendamine. Seisuga 31.12.2022 oli ettevõtte osakapitali suuruseks 3 000 EUR, mis kuulus kahele eraisikust osanikule.

Ettevõtte põhiliseks majandustegevuseks on olnud kuni 2017 aastani kinnis- ja vallasvara rentimine ning haldamine. 2016. aastal müüs TAMEO

GRUPP OÜ oma kinnisvarainvesteeringu objektid lõplikult. Selle tulemusel vibus majandustegevus kinnis- ja vallasvara rentimise ja haldamise valdkonnas.

Aruandeaastal alustas ettevõte vahendustegevust kütuste, maakide, metallide ja tööstuskemikaalide vahendamise valdkonnas (EMTAK 46121).

Aruandeaasta müügituluks kujunes 146,9 tuh EUR. Majandusaasta puhaskasumiks kujunes 120,1 tuh EUR.

Aruandeaastal ei investeerinud Tameo Grupp OÜ põhivaradesse. Uuel majandusaastal ei ole planeeritud olulisi investeeringuid põhivarasse.

Tameo Grupp OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal oli 1 töötajat. 2022 aastal moodustasid tööjõukulud 8,4 tuh EUR (2021.a. 8, tuh

EUR). Järgneval majandusaastal pole ette näha tööjõukulude suurenemist.

Aruandeaastal maksti ettevõtte juhtkonnale töötasusid 6 000 EUR, millele lisandusid sotsiaalmaksed. Muid töötasudega võrdsustatavaid väljamakseid ei tehtud.

2023 aastal jätkab Tameo Grupp OÜ eelmise majandusaasta tegevusvaldkonnas.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.