OMITRON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1151 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja komment

OMITRON OÜ hetkeolukord

Juba 1151 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Omitron põhitegevuseks on olnud ja on praegugi elektroonika, audio-, auto HI-FI ja TV tarvikute ning antenni- ja kaablivõrkude komponentide müük, paigaldus. Sel majandusaastal pöörati enam tähelepanu kvaliteetsemate ja innovatiivsemate toodete turule toomisele.

Meie suurimad koostööpartnerid asuvad Saksamaal, Belgias, Soomes. Oma kaupu turustame Eestis paiknevate suuremate elektroonikaga ja elektriseadmetega kauplevate kaubanduskettide kaupluste ning meie kaupu oma töös installeerivate firmade kaudu. Sel majandusaastal turustasime oma kaupu ja teenuseid Eestis ja Soomes.

Teenusena pakume elektri- ja madalsagedussüsteemide paigaldamise ja projekteerimise teenust.

Osaühing tegutseb endale kuuluvates kontori ja laoruumides aadressil Pärnu, Lao tn.12 /2- 3 , kus on meie kasutuses ruume kogu pindalaga 198 m2. Hoone II korrus on antud rendile äripartneritele.

OÜ Omitron juhtkond usub, et võtmesõnaks järjest tiheneva konkurentsi tingimustes on efektiivsus, kvaliteet ja paindlikkus. Seetõttu pöörame senisest suuremat tähelepanu kulude ja toodete kvaliteedi rangele kontrollile, tööalasele koolitusele, oma klientide vajadustele.

Müügitulu 2022.a. oli 81 742 eurot (2021: 84 773 eurot) . Aruandeperioodil arvestati palkadeks kokku 9 600 eurot (2021: 9 600 eurot).

.Keskmine töötajate arv oli aruandeperioodil 1.

2023.a. on kavas täiustada müügistrateegiat, toodete nomeklatuuri, samuti pöörata enam tähelepanu töötajate koolitusele ja internetikaubanduse võimalustele . Meie eesmärkideks 2023.aastal on suurendada teenuste turuosa, suurendada omakapitali tulutaset ning reageerida kiiresti turu muutustele. Meie äritegevuses ei esine hooajalisust ega majandustegevuse tsüklilisust. Ka ei kaasne äriühingu tegevusega olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

Juhtkonna hinnangul on OÜ Omitron jätkuvalt tegutsev ja arenev majandusüksus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.