VIM AGENTUUR AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1892 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 89 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommen

VIM AGENTUUR AS hetkeolukord

Juba 1892 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 89 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 197 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Aktsiaselts VIM AGENTUUR on kolmest ettevõtjast koosnev kontsern, mille emaettevõtja aktsiaselts VIM AGENTUUR on registreeritud Eestis ja asub Tallinnas ja tütarettevõtjad: VIM

AGENTUUR SIA (registreeritud ning asub Lätis ) ning VIM AGENTURA UAB (registreeritud ning asub Leedus).

2022. aastal jätkus VIM AGENTUUR AS traditsioonilist äritegevust – ekspedeerimisteenuste osutamine nii Eestis kui ka välismaal, ja eelmistel aastatel saavutatud turuosa kindlustamine.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas VIM AGENTUUR AS müügitulu 1 599 298 eurot. Müügitulust moodustas 95% veoste ekspedeerimisteenuste müük.

AS VIM AGENTUURi müügitulust moodustas 80% müük välisriikidesse ja 20% müük Eestisse.

Suurimad teenuste sihtriigid olid 2022.a. Ungari, Läti ja Ameerika Ühendriigid.

Omanikud

AS VIM AGENTUUR aktsionäriks on 1 eesti füüsiline isik. Käibel on 12 nimelist aktsiad nimiväärtusega 6 391,20 eurot, mis on registreeritud EVK-s. Aktsiaseltsi aktsiakapital on 76 694,40 eurot.

Investeeringud

Aruandeperioodil investeeriti materiaalsesse põhivarasse kokku 14 617 eurot.

Tütar- ja sidusettevõtted

Alates 01.01.2016 kehtima hakanud raamatupidamise seaduse muudatuse kohaselt ei ole väikestel konsolideerimisgruppidel kohustust esitada konsolideeritud aruannet.

Väike konsolideerimisgrupp on defineeritud § 3 (vt punktid 18 ja 15), konsolideerimise erandid on toodud § 29.

Väikeseks konsolideerimisgrupiks nimetatakse konsolideerimisgruppi, kelle aruandeaasta bilansipäeva konsolideeritud näitajatest rohkem kui üks ei ületa väikeettevõttele kehtestatud tingimusi: varad 4 mln eurot müügitulu 8 mln eurot töötajate arv 50.

Eeltoodust tulenevalt on VIM AGENTUUR AS konsolideerimisgrupi majandusaasta aruande koostamise kohustusest vabastatud.

Ettevõtte Leedus asuv tütarettevõte VIM AGENTURA UAB lõpetas majandusaasta 865 eurose kasumiga ja Lätis asuv tütarettevõte VIM AGENTUUR SIA lõpetas majandusaasta 32 060 kasumiga.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

AS VIM AGENTUUR põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel. Eeldatavasti ettevõtte senistele turgudele lisanduvad ka teised riigid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.