HÄÄDEMEESTE VK AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1199 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommen

HÄÄDEMEESTE VK AS hetkeolukord

Juba 1199 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

AktsiaseltsHäädemeesteVKaktsiateomanikuks on100%Häädemeestevald.

Aktsiaselts Häädemeeste VK põhiliseks tegevusvaldkondadeks on klientide joogiveega varustamine, ning heitvee ärajuhtimine ja puhastamine. Kõrvalteenustena pakutakse põhitegevusega seonduvaid teenuseid: sanitaartehnilisi ja muid pisiremondi töid, ning fekaaliveoteenust.Ettevõteosutabkareisijateveoteenust15kohaliseväikebussiga.

Aktsiaseltsihallataon12puurkaevpumplat,5reoveepuhastitja3reoveepumplat.

AS Häädemeeste VK korraldab veevarustuse tagamist ja reovee ärajuhtimist lähtudes järgnevates põhimõtetest: põhjaveevarude säästlik kasutamine, vee kvaliteedi parandamine, vee- ja kanalisatsioonitorustike uuendamine ja ehitamine, reovee nõuetekohane kogumine ja puhastamine.

Elanikele kvaliteetse joogivee tagamine ning reovee nõuetekohane kogumine ja puhastamine on inimese tervise ja keskkonna kaitseks oluline tegevusvaldkond. Tegemist on olulise avaliku teenusega, mille järjepidevuse ja kvaliteedi tagamiseks peavad olema loodud ühtsed ja arusaadavad õiguslikud alused. Ettevõte varustab elanikkonda joogiveega aastaringselt.

Ühisveevärgist võetav vesi vastab joogivee kvaliteedi nõuetele. Ettevõte järgib Häädemeeste vallaÜVKarendamisekavaskajastatudnõudeidjatingimusi.Järk-järgultplaanitaksevanade amortiseerunudtorustikeväljavahetamist.

Aktsiaseltsimajandusaastakestvuson01.jaanuarkuni31.detsember.

Ettevõtte müügitulu 2022. aastal oli 150 062 eurot mis on 2% suurem kui varasemal aastal.

2022 aastal suurenes ettevõtte muu tulu KIK-i sihtfinantseerimisega Häädemeeste ühisveevärgi- ja kanalisatsiooni rekonstrueerimise toetuseks summas 439580 eurot.

HäädemeesteVallavalituseltsaaditegevuskuludesihtfinantseeringutsummas38000eurot.

2021. aastal otsustas SA KIK toetada Häädemeeste aleviku ühisveevärgi ja- kanalisatsiooni rekonstrueerimise ja laiendamise projekti summas 1 277570 €. Projekti omaosalus on 1 916 355.50 € mille tagamist on Häädemeeste Vallavalitsus garanteerinud. Aktsiselts on võtnud projekti omafinantseeringu tagamiseks laenu, mille teenindamiseks suurendatakse

Häädemeeste Vallavalitsuse poolt aktsiaseltsi osakapitali iga-aastaselt rahalise sissemaksega.

Projektielluviimisegaalustati2022.aastaljalõpptähtaegon2023.aastamai.

Aktsiaselts HäädemeesteVK töötajatearvoli 2022.aastalkeskmiselt4 töötajat. Töötajatele on arvestatud palgakulu perioodil 01.01.2021-31.12.2021 oli 58 147 eurot, sealhulgas juhatuse ja nõukogu liikmetele tasuti 15 898 eurot. Tööjõukuludelt tasuti riiklikke makse samaajavahemikueest19493eurot.

Häädemeeste Vallavolikogu otsusega 24.november 2022 a. ühendatakse vallale kuuluvad ettevõtted osaühing Vesoka ning Aktsiaselts Häädemeeste VK. Äriühingute ühendamine viiakseläbinii ,etosaühingVesoka(ühendatavühing)ühendatakseAktsiaselts Häädemeeste

VK-ga ( ühendav ühing).Ühendava ühingu tehingud loetakse tehtuks ühendava ühingu arvel 01.jaanuar2023.(ühinemisebilansipäev).

Valuutakursside, intressimäärade ja börsikurssidega seotud riskid olulist mõju ettevõtte tegevuseleeioleavaldanud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.