ARHITEKTUURIBÜROO HARMIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 643 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommente

ARHITEKTUURIBÜROO HARMIN OÜ hetkeolukord

Juba 643 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Arhitektuuribürooo HARMIN OÜ majandustegevuse aruanne perioodil 01.01.2022 -31.12.2022

AS Arhitektuuribüroo Harmin on asutatud Tallinnas 22. juunil 1994.a-l. Asutamisleping on kinnitatud Tallinna

Linnavalitsuses, ekspertiisiosakonnas ekspert Helena Heinsoo poolt. AS Arhitektuuribüroo Harmin oli registreeritud äriregistris alates 03.08.1998.a. Aktsiaselts Harmin on ümberkujundatud osaühinguks 02.06.2005.a. Arhitektuuribüroo

Harmin tegevus on toimunud rohkem kui kahekümne seitsme aasta jooksul.

AB Harmin OÜ eesmärk on teostada projekteerimisalased tegevusi. Hetkel on projekteerimisalase tegevuse põhimõtteks koostöö ja igale projektile vastava meeskonna loomine. Seega tuleb teha koostööd väga erinevate büroode ja inimestega ,et tagada püsimine projekteerimise tihedas konkurentsis. Kokkuvõtteks võib öelda, et ettevõtte areng olnud jätkusuutlik ja firma ajalugu näitab püsimist Eesti projekteerimisturul.

Hoolimata vahepealsetest rasketest perioodidest on ettevõte tegevus täna tagatud.

Firma tegeleb ruumide rentimisega , projekteerimistööde teostamisega, ehituskonsultatsioonide andmisega ja sisekujundusega. Lisaks on tegevus laienenud projektijuhtimise valdkonda. Ettevõttel osalenud mitmetel hinnapakkumistel. Turusituatsioonile vastavate hinnapakkumiste alusel on alustatud ka koostööd. Lisaks on koostatud mitmeid eskiisprojekte. Koostatud arhitektuursed eskiisid on eelduseks , et tulevastel perioodidel on võimalik nimetatud objektidega edasi tegeleda. Jätkuvalt on eesmärgiks osaleda arhitektuuri konkurssidel.

Firma arenguplaanides on soov suunata põhirõhk uute ehituste konsultatsioooniteenuste osutamisele ja arhitektuursete tellimuste täitmisele.

Peaeesmärkideks järgmisel majandusaastal on koostöö, projektijuhtimine ja heade partnerite leidmine. Kindlasti tuleb hinnapakkumise tegemisel ja töö korraldamisel kaasata rohkem eriosade ja konstruktsiooniga tegelevate büroode kogemusi.

AB Harmin OÜ müügitulu 2022 aastal oli 11759 eurot. Aasta bilansiline kahjum 5038 eurot.Osakapital on 2556 eurot. Ettevõte juhtkonna otsusega on säilitatud ka ettevõtte reservkapital summas 256 eurot.Omakapital kokku seisuga 31.12.2022 oli 12 244 eurot. Nõuded ja ettemaksed seisuga 31.12.2022 on summas 6424 eurot. Käibemaksu ettemaksed Maksu - ja Tolliametile 129 eurot. Saldo on võrreldud Maksu- ja Tolliametiga ning ühtib bilansi andmetega. Aastabilansis on real kohustised näidatud summas 3731 eurot. Pangakontol on raha 3673 EUR.

Ettevõte maksis 2021 aastal vastavalt tööpanusele dividente omanikele 3000 EUR kuid aastal 2022 dividente ei makstud.

Firma tegevuse aluseks on partnerlus ehk koostöö ehitusvaldkonna ettevõtetega. Töö korraldamisel on kasutusel projektijuhtimise põhimõte.Planeeritavate töö mahtude kasvamisel on finantsvõimekus ettevõttel olemas ja rahaliste vahendite olemasolu piisav ettevõtte positiivseks tegutsemiseks. Võttes aluseks koostatud aasta majandusaruande on selge, et Arhitektuuribüroo Harmin OÜ tegevus on jätkusuutlik.

Taavi Mikker

Arhitektuuribüroo Harmin OÜ

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.