SISUSTUSEKSPERT AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2685 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 41 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga komme

SISUSTUSEKSPERT AS hetkeolukord

Juba 2685 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 41 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldine

Sisustusekspert AS-i põhitegevusala on kaupluste sisustuselementide ja -seadmete, metall- ja puitkonstruktsioonide ning mööbli projekteerimine, tootmine, montaaz, turustamine ja hooldus. Samuti külmutus- ja suurköögiseadmete vahendus ja paigaldustööd.

Äriühing alustas oma tegevust 1998 aasta septembris.

Sisustusekspert AS pakub kaubandus-, toitlustus- ja laondusettevõtetele edukaks tööks vajalikku sisseseadet. Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda terviklahendust, mis on kliendile täpselt sobiv. Sisustusekspert AS-i tootevaliku aluseks on visiooni loomine, ruumilahenduste planeerimine ja tehniline projekteerimine. Detailse planeeringu alusel ehitame külmsüsteeme ja küttesüsteeme, sisutame kaubanduse ja toitlustuse töökeskkondi ja loome laonduse automaatikasüsteeme. Põhilisteks tooteliinideks on kaupluste sisustus, ladude sisustus ja suurköökide sisustus.Täpselt sobiva lahenduse saavutamiseks kasutame om töös paljude eri tootjate seadmeid ja detaile. Ettevõtte tootmisüksus annab meile võimaluse sobitada kokku parima lõpptulemuse. Toodame metallkonstruktsioone, metall- ja puitmööblit, tõsteseadmeid ja automaatikaseadmeid. Suuremate kaubamärkidena esindame Eestisseadmete tootjaid: Arneg, Wica, Intrac, Incold, Sirman, Oscartielle jne.

Majanduskeskkond

Kaubanduse areng on tihedalt seotud üldise majanduskasvu ja - keskkonnaga. Eesti Panga värske majandusprognoosi kohaselt tarbimine kiire hinnatõusu mõjul vähenab ja ettevõtete kasumlikkus kahaneb.Uuel aastal on peamiselt riigi kulutuste suurenemise tõttu oodata väikest majanduskasvu. Hinnatõus jätkub senisest aeglasemas tempos ja jääb 2023. aastal tõenäoliselt veidi alla 10 prpotsendi. Eesti majandus on seni olnud keskmisest paremas seisus. Vaatamata elukalliduse kiirele tõusule jäi tarbijate reaktsioon kõrgetele hindadele sügiseni tahasihoidlikuks ning tarbimine suurenes nii eurodes mõõdetuna kui ka koguseliselt.

Äritegevuse ülevaade 2022.aastal oli Sisustusekspert AS-i käive 4 082 297.- eurot, millest 76,7% moodustas toiduainetööstus- ja kaubandusseadmete hulgimüük, 11,6 % kontori ja kaupluste mööbli tootmine ja 11,7 % tööstuslike masinate ja seadmete paigaldus. 2022.aastal moodustas eksport 0,56 % ja müük Eestis 99,44%. Ettevõtte müügitulu suurenes 21,74 % võrra võrreldes 2021.aastaga ja kasum moodustas 499 204.- eurot.

Ettevõte jätkas edukalt äri arendamist ja läbimõeldud müügiosakonna tegevus hoolitses selle eest, et olulisedkliendid ei kaoks ja rahavood püsiksid vajalikul tasemel.

Sisustusekspert AS jätkuvalt planeerib suurendada eksporti Skandinaaviasse.

Toodete sortiment 2022. aastal oluliselt ei muutunud võrreldes eelnevate aastatega.

Peamiste klientidena võib nimetada: Tartu Tarbijate Kooperatiiv, OG Elektra AS, SEB Liising, Harju Tarbijate Ühistu, Viljandi Tarbijate Ühistu,

Rapla Tarbijate Ühistu, COOP Põlva Tarbijate Ühistu, Võru Tarbijate Ühistu, Saaremaa Tarbijate Ühistu, Fund Ehitus OÜ, Keila Tarbijate Ühistu ja Rimi Food AS.

Ettevõtte äritegevuses ei esine märgatavat hooajalisust või majandustegevuse tsüklilisust.

Ettevõtte aktsionäridel ei ole ametlikku dividendipoliitikat. Dividendide jaotamist otsustatakse siis kui ettevõte on saavutanud tugeva finantspositsiooni, arvestades samaaegselt aktsionäri kasvuambitsioone ja kasumieraldise tegemise soovi. 2022. aastal maksis ettevõte dividende summas 100 735 eurot. Aktsionäridele välja makstud dividendide tulumaksukulu oli 16 582 eurot.

Aruandeaastal tehinguid seotud osapooltega ei ole teostatud.

2022.aastal soetati 1 arvuti maksumusega 2 480.- eurot ja osteti välja Liisingutelt 2 autod maksumusega 29 511.- eurot.

Juhtkonnas ei ole kahtlust, Sisustusekspert AS on võimeline jätkuvalt tegutseva ettevõttena jätkata ning normaalse äritegevuse käigus realiseerida oma varusid ja täitma oma kohustusi.

Personal

Sisustusekspert AS-i personalipoliitika eesmärk on väärtustada, arendada ja hoida ettevõtte töötajaid ühtsete põhimõtete järgi, mis hõlmab personalijuhtimist ja planeerimist, läbimõeldud värbamis- ja valikuprotsessi ning sellele järgnevat eesmärgipärast ja motiveeriivat arengut ning seda toetavatöökeskkonna loomist. Lähtume põhimõttest, et edu aluseks on lojaalsed, pühendunud, eetilised ja tulemustele orienteeritud töötajad.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.