RENALIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1554 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga komment

RENALIS OÜ hetkeolukord

Juba 1554 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Renalis alustas hemodialüüsi teenuse pakkumisega 2022 aasta juunis. Aruandeaastal avati kliinikud Raplas, Kuressaares ja

Pärnus. 2022. aasta jooksul teostati kliinikutes kokku 5 645 hemodialüüsi protseduuri.

2022. aasta majandusaastal investeeriti materiaalsetesse põhivaradesse 460 072 eurot. Investeeringud olid põhiliselt seotud meditsiiniseadmete soetusega, ruumide rekonstrueerimise kuludega ja lisaks ka haiglainventari hankimise ja elektroonikaseadmete ostuga. Investeeringud tehti eesmärgiga pakkuda töötajatele kaasaegset töökeskkonda ning võimaldada ravil käivatele patsientidele kõrgel tasemel ravikvaliteeti. Ettevõtjale on oluline edendada äritegevust vastavalt Euroopa Liidu poolt raviasutustele tehtud ettekirjutistele ning seeläbi tagada kvaliteetse hemodialüüsi teenuse pakkumine.

Immateriaalsetesse põhivaradesse tehti aruandeaastal investeeringuid 141 565 eurot.

2022. aastal moodustas müügitulu põhitegevusest 1 328 611 eurot.

2022. aasta lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) oli 0,56 korda. Kattekordaja arvutamisel on kasutatud valemit: käibevara/lühiajalised kohustused.

Renalis OÜ-s tööga hõivatud isikute arv ettevõttes oli 2022. aasta lõpus 36 inimest. Käsunduslepingu alusel töötavaid töötajaid oli 1.

Arvestatud töötasude ja tööjõukulude kogusumma koos maksudega oli 818 583 eurot. Töötajate arv taandatuna täistööajale oli aasta lõpu seisuga 33. Ettevõtja juhatuses toimus aruandeaastal juhtkonna vahetus. Aruandeaastal arvestatud tasud tegevjuhtkonnale kokku olid 71 667 eurot.

Renalis OÜ kontsernis aasta lõpu seisuga hõivatud isikute arv oli 101 inimest, 65 töötajad on registreeritud Renalis Kliinikud OÜ-s.

30.12.2022 omandas Renalis OÜ Fresenius Medical Care Estonia OÜ 100% osaluse ning 2023. aastal muutus ettevõtte ärinimi

Renalis Kliinikud OÜ-ks. Tehinguga lisandus 10 hemodialüüsi kliinikut.

Ettevõtja majandustegevust ei mõjuta hooajalisus ega majandustegevuse tsüklilisus. Samuti ei kaasne ettevõtja tegevusega olulisi keskkonna ja sotsiaalseid mõjusid.

Majandusaasta aruande koostamisperioodil ei ilmnenud valuutakursside muutumisega seonduvaid olulisi riske.

Seisuga 31.12.2022 Renalis OÜ netovara on negatiivne ja ei vasta Äriseadustiku nõuetele. Netovara vastavusse viimiseks 19.

oktoobril 2023. aastal muudeti ainuosaniku otsusega ettevõtte põhikirja, millega võimaldati vabatahtliku reservkapitali moodustamine.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.