PROGEJAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 197 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga komment

PROGEJAD OÜ hetkeolukord

Juba 197 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022.a. otsustasime investeerida senisest vähem resursse uude riistvarasse ja tarnisime klientidele senisest rohkem taastatud raudvaralisi lahendusi.Selline lähenemine hoiab kokku loodus resusrsse ja on ka majanduslikult tasuvam.

Jätkasime uute programmeerimise tehnoloogiate omandamist, et pakkuda klientidele uuemaid ja kaasaegsemaid lahendusi.

Viime klientide arvutid üle Windows 10 op. süsteemile ja kontoritarkvara uuendame Office 365 -le säilitades olemasolevate dokumentide ühilduvuse uute süsteemidega

Järgmisel perioodil on kavas lokaalsed andmebaasid ja dokumendid viia üle pilvelahenduste peale ja rakendustes kasutada rohkem nn.

serverless tehnoloogiat,mis hoiab samuti kokku ülemaailmset arvutiresurssi.

Jätkuvalt tegeleme ja arendame asjade interneti(Internet of things) võimaluste tutvustamist klientidele.

Kuna praegu on perspektiivikaks muutunud kõnerobotid ja tehisintellekt siis püüame oma rakendustesse integreerida uusi lahendusi,et rakendused oleks kasutajale mugavamad ja tõhusamad.Käesoleval aastal on kavas just sellese suunda insveteerida nii intellektuaalset kui ka materiaalset ressurssi.

Püüame oma tarkvaralistes ja raudvaralistes lahendustes olla rohkem keskkonnasõbralikud ja kasutada rohkem taastuvaid roheenergia lahendusi.

Tegeleme ka spetsialistide otsimisega.

2022 aastal palgalised töötajad puudusid ja tegevjuhile töötasu ei makstud

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.