SINEKUUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2486 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja komment

SINEKUUR OÜ hetkeolukord

Juba 2486 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Sinekuur on tegutsenud üle kahekümne aasta. Peamised tegevusalad on olnud samad ning neid on olnud neli – personaliotsing, koolitused, konsultatsioonid ja uuringud. Sõltuvalt tööturu olukorrast ja arengutest on tegevuste osakaalud varieerunud ning ka piirid nende vahel on hägustunud – konsultatsioonid on osaks ka teistes tegevusalades. Nimele vastavalt on Sinekuuri põhitegevuseks läbi aegade olnud ja jäänud personali värbamise ja valikuga seotud teenused.

2022. aasta oli ettevõtte jaoks varasemate aastatega võrreldes teistsugune. Ukrainas toimuva sõjategevuse otsesed ja kaudsed mõjud kergitasid energia- ja toormehindu, vähendasid kindlustunnet ja pidurdasid majanduse kasvu. OÜ Sinekuur partneritel tuli teha keerulisi valikud ja nii mõnigi kord said plaanis olnud tegevused pausile pandud või ära jäetud. Sellest tulenevalt kujunes ettevõtte jaoks peamiseks tuluallikaks personali värbamine ja valik – inimesed otsivad tööd ja vahetavad töökohti nii headel kui halbadel aegadel ning lahkuvate töötajate asemel tuleb leida uued. Personaliotsingus jätkasid võidukäiku veebipõhised teenused, ent see tähandas ka kerkivaid hindasid ja suurenevaid kulusid

IT-lahendustega seoses. Tööturul oli palju ebakindlust ja nii mõnigi kord jäi tööpakkumise saanud kandidaat siiski tööle oma senise tööandja juurde. See tähendas, et kasutatavad lahendused küll optimeerisid projektidele kuluvat aega ning võimaldasid partnereid ja kandidaate paremini kaasata, ent ei aidanud vähendada osalejate loobumisest tulenevaid riske ja täiendavat ajakulu ning lõpetamata projektide arvu aasta lõpuks.

Kokkuvõttes väljendus see ka mõneti väiksemas käibes varesemaga võrreldes. Mis paraku oli juba kriitiline ka kasumit silmas pidades.

Tervikuna võib raskeks kujunendud aastat 2022 lugeda OÜ Sinekuur jaoks siiski postitiivseks. Eelmise aruandlusperioodi ehk 2021. aastaga võrreldes käive küll mõneti langes ja aasta lõppes väikese kahjumiga, ent varasemast on kogunenud jaotamata kasum. Aruandeaasta müügitulust enamiku andsid tööturuteenused. 2022. aastal töötas ettevõttes kolm põhikohaga töötajat, neist kaks osalise ajaga. Juhatuse liikmele juhatuse liikme tasu ei makstud.

OÜ Sinekuur on üle kahekümne aasta toimetanud usalduslikke suhtteid eeldavates valdkondades. Oleme kõigile oma partneritele väga-väga tänulikud senise viljaka koostöö eest, mis on aja- ja asjakohane, originaalsetele lahendustele ja eesmärkidele orienteeritud ning vastastikku toetav. Loodame seda kõike hoida ja edasi arendada ning teekonda jätkata. OÜ Sinekuur soovib ka edaspidi olla heaks partneriks ja jätkata tegevust senistel tegevusaladel, olles seejuures avatud ka uuteks arenguteks.

Finantssuhtarvud:

Finantssuhtarv Arvestusmeetod 2022 2021

Käibevara / lühiajalised

Maksevõime üldine tase 16,49 11,56 kohustused

Võõrkapitali ja omakapitali

Võõrkapital / omakapital 0,87 0,09 suhe

Varade tootlus Müügitulu / varad kokku 0,74 1,35

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.