IIZI KINDLUSTUSMAAKLER AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 26 571 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 68 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja komm

IIZI KINDLUSTUSMAAKLER AS hetkeolukord

Juba 26 571 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 68 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 78 korda.

Tegevusaruanne 2022

IIZI Kindlustusmaakler AS on tuntud ja usaldusväärne kindlustusmaaklerettevõte, mis on alates 2018. aasta juulist olnud osa rahvusvahelisest GrECo ettevõtete grupist. Meie põhieesmärk on alati olnud kliendi huvide eest seismine. Meie ülesandeks on mõista kliendi kindlustushuve ja -vajadusi ning aidata tal teha sobivaim valik. IIZI Kindlustusmaakler AS-i teenindab kolme peamist kliendigruppi – eraisikud, ettevõtted ja koostööpartnerid. Selles blogipostituses selgitame lähemalt neid kliendigruppe ja meie peamisi tegevusi 2022. aastal.ÄRIKLIENTIDE TEENINDUSIIZI Kindlustusmaakler AS-i äriklientide teenindamise meeskond on tugev ja professionaalne ning on pidevalt täienenud. Me usume, et kindlustuslahendused ja hea riskijuhtimine lisavad ettevõttele väärtust, aitavad kaasa äritegevuse kasvule ja võimaldavad teha julgemaid äriotsuseid. Meie ärikliendid hindavad, et oleme neile heaks nõuandjaks ja pakume majanduskeskkonna muutustele vastavaid lahendusi. 2022. aastal omandas IIZI UADBB „MAI Baltics“ Eesti filiaali kindlustusvahenduse alase äritegevuse seisuga 01.09.2022. Selle tulemusena lisandus meie äriklientide teenindustiimi kaks uut kolleegi ning kümneid uusi ärikliente. Lisaks keskendusime ettevõtete ravikindlustuslahenduste pakkumisele.

ERAKLIENTIDE TEENINDUSIIZI Kindlustusmaakler AS nõustab ja teenindab eraisikust kliente ja väiksemaid ettevõtteid nii veebikeskkonnas kui paljudes esindustes üle Eesti. Meil on 12 esindust üle Eesti, mis on rohkem kui ühelgi teisel kindlustusmaaklerettevõttel või kindlustusseltsil. IIZI veebikeskkond võimaldab lihtsalt ja efektiivselt võrrelda ja valida erinevaid levinumaid kindlustuslahendusi ning maakleri nõu on lisaks elektroonilistele valmis lahendustele üksnes veebivestluse või telefonikõne kaugusel. Ainukese kindlustusmaaklerina Eestis on IIZIl ka oma telefonirakendus, kus kliendid saavad osta peamisi kindlustusliike, mugavalt omada ülevaadet oma kehtivatest lepingutest, arvetest ja muust kindlustusega seonduvast. IIZIl on üle 140 000 aktiivse erakliendi.

PARTNERITE KINDLUSTUSLAHENDUSEDIIZI Kindlustusmaakler AS pakub teenuseid ka suurtele partnerettevõtetele nende endi kui ka oma klientide kindlustusvajaduse rahuldamiseks. 2022. aasta oli selles segmendis meie jaoks jätkuvate muutuste aasta. Varasem kindlustusvahenduse alane koostöö Luminor Liising AS-iga muutus IT-teenuse ja kindlustuslepingute halduse teenuse pakkumiseks partnerile. Samas lisandus uusi koostööpartnereid nii pangandussektorist kui sõidukite müüjate hulgast.ÄRITEGEVUS 2022. AASTALIIZI Kindlustusmaakler AS-i äritegevust mõjutas suurel määral kindlustusturu kohandumine COVID-19 pandeemia järel. Kokku kasvas Statistikaameti andmetel kahjukindlustusturul kogutud kindlustusmaksete kogumaht 2022. aastal võrreldes 2021. aastaga 18%. Kõige suuremat kasvu näitas reisikindlustus. Kui pandeemia ajal vähenes nõudlus reisikindlustuse järele, siis 2022.a teisest poolest on reisikindlustuse mahud saavutanud pandeemia-eelsele tasemele ning 2022.a. olid mahud 84% suuremad kui 2021.a. Ka ettevõtete ravikindlustuse turu kasv on olnud kiire, see turusegment suuruenes 2022. aastal 78% võrreldes varasema aastaga. Liikluskindlustuse ja sõidukindlustuse mahtude kasv oli ca 20%. Nii neis kui ka muudes kindlustusliikides on kasvu taga suur inflatsioonisurve.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuhu on parklas kõige mõistlikum oma auto parkida?

Teadlased Paul Krapivsky Bostoni ülikoolist ja Sidney Redner Santa Fe Instituudist arvutasid välja, kuhu tuleks parklas suunduda, et auto kõige kiiremini pargit
ssb.ee
Teadlased Paul Krapivsky Bostoni ülikoolist ja Sidney Redner Santa Fe Instituudist arvutasid välja, kuhu tuleks parklas suunduda, et auto kõige kiiremini pargitud saaks.

Vastutuskindlustus päästab lapsevanemad laste korraldatud tempudest

Peamised laste ja noorukitega seotud juhtumid on viimasel ajal seotud elektritõuksidega kui sõidetakse otsa nii pargitud autodele, teistele inimestele, ratturit
ssb.ee
Peamised laste ja noorukitega seotud juhtumid on viimasel ajal seotud elektritõuksidega kui sõidetakse otsa nii pargitud autodele, teistele inimestele, ratturitele, koertele jne. IIZI vara- ja isikukindlustuse tootearendusjuhi Pille Pleesi sõnul päästab sellisel juhul lapsevanemad ootamatust väljaminekust eraisiku vastutuskindlustus koos kodukindlustusega. “Lapsevanematena soovime nii oma lapsi kui ennast õnnetustest säästa, kuid nagu elu on näidanud, siis juhtub ka parimates peredes,” ütleb Plees ja soovitab kodukindlustust valides võimalikud riskid läbi kaaluda.

Kuidas aitab kindlustus üleujutatud linnatänavast kahjustatud autot? 

Nii mõnigi äikesetorm on pannud linnades sadevee äravoolud alla andma ning lohukohtadesse tekivad väiksemat sorti järved. Autole võib säärane olukord aga kehvas
ssb.ee
Nii mõnigi äikesetorm on pannud linnades sadevee äravoolud alla andma ning lohukohtadesse tekivad väiksemat sorti järved. Autole võib säärane olukord aga kehvasti mõjuda ja lisaks võimalikele elektriprobleemidele, võib vesi kahjustada ka mootorit. Mis kasu on selliste kahjude puhul kaskokindlustusest?  IIZI sõidukikindlustuse tootearendusjuhi Kristiina Kivilaane sõnul lähenetakse säärastele olukordadele selgelt juhtumipõhiselt. “Hüvitamise eelduseks on see, et kahju toimumine on ettenägematu ja ootamatu,” rõhutab Kivilaan.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.