DELCOM SERVICES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 794 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga komment

DELCOM SERVICES OÜ hetkeolukord

Juba 794 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Larissa Kepa (18.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus:

Delcom Services OÜ on asutatud 2000 aastal. Delcom Services OÜ põhitegevusala on "Mitmesuguste erinevate kaupade vahendamine"; (EMTAK 46191) ja "Alkohoolsete jookide hulgimüük" (EMTAK 46341)

Tulud, kulud ja kasum/kahjum: 2022 aastal moodustas Delcom Services OÜ oli tulu 158 tuhat eurot.

Delcom Services OÜ müügitulust moodustas 91,5% müük Eestisse ja 8,5% müük Euroopa Liidu.

Aruandeperioodi kasumiks jäi 235 eurot.

Personaal:

Delcom Services OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal oli 2 töötajat. 2022 aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 15 tuhat eurot.Tegevjuhtkonnale oli antud tasu 4,5 tuhat eurot.

Ülevaade sündmustest majandusaastalt:

Seoses Ukraina sõjategevusega seotud Eesti majandusolukorra halvenemisega jäid finantsplaanid ellu viimata.

Energiakriis, inflatsioon ja sõda Ukrainas, mis kasvatas majanduslikud pinged, mõjutasid negatiivselt ettevõtte tulusid.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks:

Delcom Services OÜ eesmärgiks 2023 aastal on kindustada käive püsiv kasv ja omakapitali tulutase ning reageerida kiiresti turu muutustele.

2022. aasta neljandas kvartalis tundsime klientide ostuaktiivsuse järsku langust. Olles aga tegutsenud alates 2000. aastast ja läbides juba varasematel aastatel majanduslangusi, suutsime hoida olukorra majandusnäitajate osas inimaalsel miinuses. Firma hakkas pakkuma transporti mitte ainult enda tarbeks, vaid ka teistele klientidele. Jätkame selle suuna aktiivset arendamist 2023. aastal. Meil on plaanis välja vahetada oma sõiduki suurema vastu, mis toob ettevõttele rohkem rahalist kasu.

Tegevuse jätkuvus:

Ettevõtte juhtkond analüüsib praeguste sündmuste mõju ja teeb kõik endast oleneva, et säilitada ettevõtte järjepidevuse.

Delcom Services OÜ on jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.