ACCOSELL CONSULT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 424 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga komment

ACCOSELL CONSULT OÜ hetkeolukord

Juba 424 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Accosell Consult OÜ alustas tegevust 2000.aastal ärinimega Embargo OÜ, 2003.aastal leidis aset ärinime muutus, kuna toimus tegevusalade laienemine.

Peamisteks tegevusaladeks on: (cid:127) raamatupidamisteenused; (cid:127) ärikonsultatsioonid.

Aruandeaastal osutati raamatupidamisteenust ja osutati finantskonsultatisoone.

2022.aastal töötas ettevõttes 1 inimene. Töötasud koos sotsiaalmaksudega moodustasid kokku 13589 eurot. Töötajate koolitus toimub vastavalt vajadusele, arvestades töötajate soove.

2022.aastal ei makstud juhatuse liikmele eraldi tasu juhatuseliikmeks olemise eest. Juhatuse liige töötab ettevõttes töölepingu alusel.

Järgnevatel perioodidel jätkab ettevõte konsultatsioonide ja müügiabi andmist, sinna kuuluvalt seminaride, reklaamürituste korraldamist.

Jätkatakse ka raamatupidamisteenuse osutamist ning plaanitakse leida uusi kliente.

Taivi Loel

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.