ESTONIAN, LATVIAN & LITHUANIAN ENVIRONMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1395 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommen

ESTONIAN, LATVIAN & LITHUANIAN ENVIRONMENT OÜ hetkeolukord

Juba 1395 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Estonian, Latvian & Lithuanian Environment OÜ (ELLE OÜ) on loodud 2000. aastal, ELLE kaubamärgi all tegutsetakse 2002. aastast. Ettevõtte tegutseb Tallinnas,Tõnismägi 3a aadressil 2010. aastast.

ELLE OÜ jätkab endiselt kahe juhatuse liikmega, võrdse allkirjaõigusega jätkavad juhatuse liikmed, juhatuse esimees Silver Lind ja juhatuse liige Valts Vilnitis.

2022. aasta oli ELLE majandustegevuse seisukohast väga aktiivne, teenuse müük aasta lõikes kasvas ning ka müügikäive kasvas võrreldes 2021. aastaga. Majandusaasta lõpetati kasumiga.

Majandusaasta lõpus töötas ELLE-s 7 töötajat, neist 2 osalise tööajaga ja 5 täiskohaga töötajat.

TOOTED JA TEENUSED

ELLE OÜ äriplaaniks on keskkonnaalaste konsultatsiooniteenuste müük. Konsultatsiooniteenuseid müüakse nii Eesti siseselt kui ka väljaspool Eestit –peamiselt Euroopa Liidu liikmesriikides.

Teenuse sisuks on oskusteabe müük, mis põhineb ELLE töötajate ja tema partnerite oskusteabel, töökogemusel ning kaasaegsel tehnilisel baasil. Töötajate oskused on omandatud ja arendatud eri tasemel kõrgharidusega ning neid on edasi arendatud täiendkoolituste ja -õppega. Töötajatel on võimalus enesetäienduseks.

Läbi ELLE partnerettevõtte SIA Estonian, Latvian & Lithuanian Environment (SIA ELLE) keskkonnalabori on ELLE OÜ võimeline pakkuma akrediteeritud mõõtmiste teenust oma valdkonnas. ELLE-s on võimekus integreeritud juhtimissüsteemide (ISO 9001, 14001 ja OHSAS 18001) auditeerimiseks. Lisaks on võimekus ISO 9001:2015 ettevõtete kvaliteedijuhtimissüsteemi arendamiseks ja siseauditite läbiviimiseks.

ELLE on arendanud välja ka oma sisemise keskkonnaalaste õigusaktide jälgimise süsteemi. Seda kasutatakse igapäevatöös ning müüakse ka teistele ettevõtetele. Samuti arendatakse edasi põhjalikku veeseire ja pinnase proovivõtu teenust ning ajakohastatakse järk-järgult vastavat vajalikku aparatuuri. Samuti arendatakse juba mitmeid aastaid koostöös SIA ELLE-ga teisi seire ja mõõtmisega seotud, sealhulgas labori teenuseid.

ELLE tehniline baas koosneb arvutivõrgust ja mõõte- ning seireseadmetest. Arvutivõrgus kasutatakse lisaks tavapärasele kontoritarkvarale spetsiifilist erialatarkvara. Vajalikke investeeringuid antud vahendite uuendamiseks teostatakse vastavalt vajadusele, regulaarselt.

2022. aasta lõpu seisuga oli ELLE-l kasutada kaks sõiduautot, mis on liisitud ettevõttele.

Hinnakujundus lepitakse kokku iga projekti puhul eraldi. Seejuures lähtutakse ELLE kvaliteedijuhtimise süsteemist.

Pakutavate teenuste liigid kategooriate kaupa on traditsiooniliselt järgmised:

Koolitus ja konsultatsioon keskkonna- ning töötervishoiu ja tööohutuse juhtimisest. ISO 14001, (cid:127)

OHSAS 18001 ning nendega seotud standardid ja nõuded ning Euroopa Liidu EMAS skeem;

Konsultatsioonid jäätmealases tegevuses; (cid:127)

Veekaitse- ja korralduse küsimused; (cid:127)

Välisõhu kaitse ja korralduse alane konsultatsioon; (cid:127)

Kemikaalikäitluse ja –ohutuse konsultatsioon; (cid:127)

Keskkonnaauditeerimine, sealhulgas due diligence auditid; (cid:127)

Keskkonnamõju hindamised (kaasa arvatud eelhinnangud, eksperdihinnangud ja strateegiline (cid:127) mõju hindamine);

Keskkonnalubade taotluste ja nende osade ettevalmistus kliendi jaoks; (cid:127)

Keskkonnaprojektide ettevalmistus ja –hindamine; (cid:127)

Keskkonnajuhtimissüsteemide protsessikirjeldused (cid:127)

Keskkonnaalaste seminaride ja konverentside korraldamine: (cid:127)

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.