AMERONE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 971 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,9 punktiga ja kommentee

AMERONE OÜ hetkeolukord

Juba 971 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,9 punktiga ja kommenteeritud 12 korda.

Tegevusaruanne 2022

Amerone OÜ alustas majandustegevust 2001.aasta märtsist.

Osaühingu põhilisteks tegevusalaks on rõivaste disain ja stilistika ning individuaalõmbluse teenus.

Amerone OÜ tegevuse põhirõhk on tegutsetud aastate jooksul asetatud kohaliku klientuuri teenindamisele, seoses pandeemiaga ei osaletud tavapärastel Riia Moepäevadel, Beliini ja Pariisi haute couture messidel.

2022.aastal töötas osaühingus täistööajaga keskmiselt 8 töötajat, kokku moodustasid tööjõukulud koos sotsiaalmaksudega 127 010 eurot .

2022.aasta käive oli negatiivselt mõjutatud üleüldisest majanduslangusest ning aruandeaasta lõpetas osaühing -1 540 euro suuruse kahjumiga.

Seetõttu oli osanik sunnitud osaühingu tegevuse jätkamiseks loobuma osaliselt antud laenust.

Eelmiste perioodide jaotamata kasumi ja 2022.aasta kahjumi tulemusena on osaühingu omakapital võrreldes 2021.aastaga vähenenud ning moodustab kokku 13191 eurot..

Amerone OÜ ei planeeri lähitulevikus investeeringuid ega laiendamist. Vajadusel kasutatakse alltöövõttu. Edasise arengusuuna määrab Eesti Vabariigi ja maailma üldine majanduslik olukord ja nõudlus Amerone OÜ põhilise tegevusala, rõivaste disainimise ja valmistamise teenusele. Oluline on säilitada jätkusuutlikus.

Ettevõtte juhatuse liikmele ei ole määratud töötasu ega ka juhatuse liikme tasu, samuti ei ole tehtud muid soodustusi. Juhatuse liikmetele ei ole ette nähtud hüvitiste maksmist tema ametist vabastamisel või tagasikutsumisel.

OÜ Amerone jätkab tegevust

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

AMERONE OÜ: Nutulugu

Selle ettevõtte profiilil asub NUTULUGU, mis tähendab, et Võlausaldaja meel on mõru ja ta nutab. 😢   TÄHELEPANU!  Inforegister soovitab hoiduda koostöös
ssb.ee
Selle ettevõtte profiilil asub NUTULUGU, mis tähendab, et Võlausaldaja meel on mõru ja ta nutab. 😢 TÄHELEPANU! Inforegister soovitab hoiduda koostööst AMERONE OÜ -ga, kui koostöövõimetu ettevõttega, kes ignoreerib oma kohustusi ja Võlausaldaja püüdlusi kontakti saada. Võlausaldajatele tekitatud kahju kokku on juba 57,78 EUR. Võlgnevuste tekkimisel oli AMERONE OÜ juhtide ringis Ü. P. , kes alustas ettevõtlusega 28 aastat tagasi 33 aastaselt. Tema poolt juhitavate ettevõtete jooksva aasta käive (2024) oli kokku 49.55 tuhat EUR-i ja tööl oli kokku 9 inimest , kelle keskmine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.