PIRITA HAMBARAVI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tunnuste äratundmine, mis nõuavad kohest hambaravi esmaabi, võib olla vahe hamba päästmise või kaotamise vahel ja mõnel juhul võib see isegi päästa elu. Selles

5 märki, et vajate kohest hambaravi esmaabi

Tunnuste äratundmine, mis nõuavad kohest hambaravi esmaabi, võib olla vahe hamba päästmise või kaotamise vahel ja mõnel juhul võib see isegi päästa elu. Selles postituses uurime viit kriitilist näitajat, mis viitavad vajadusele kiire hambaravi järele.

Hambaravi erakorraliste olukordade mõistmine

Hambaravi erakorraline olukord on igasugune olukord, mis puudutab teie hambaid või igemeid ja nõuab kiiret ravi verejooksu peatamiseks, tugeva valu leevendamiseks või hamba päästmiseks. See võib hõlmata ka infektsioone, mis kujutavad endast tõsist terviseriski.

Hambaravi erakorralise olukorra ravi viivitamine võib suurendada püsiva kahjustuse riski ja vajadust hiljem ulatuslikuma ja kallima ravi järele.

Märk #1: Tugev hambavalu

Tugev hambavalu on sageli märk aluseks olevast probleemist nagu mädanik või infektsioon. Sellega võib kaasneda turse, palavik ja pidev, tuikav valu.

Loputage suud sooja veega ja kasutage hambaniiti, et eemaldada toidujäägid hammaste vahelt. Kui valu püsib, on hädavajalik otsida kohe hambaravi.

Märk #2: Katkised või murtud hambad

Kui teil on katkine või murtud hammas, on oluline kindlaks teha kahjustuse ulatus. Väikesed mõrad ei pruugi nõuda erakorralist ravi, kuid suuremad luumurrud võivad olla tõsised.

Salvestage kõik katkise hamba tükid ja loputage suud ning tükke sooja veega. Kui on veritsus, kandke alale umbes 10 minutit või kuni veritsus peatub marlitükki.

Märk #3: Välja löödud hammas

Kui hammas on välja löödud, on oluline kiiresti tegutseda. Hammas, mis on olnud suust väljas vähem kui tund, on parima võimalusega hambaarsti poolt uuesti paigaldamiseks ja säilitamiseks.

Käsitsege hammast krooni, mitte juure järgi ja loputage seda veega, kui see on määrdunud. Proovige see võimalusel tagasi soklisse asetada või hoidke seda niiskena, asetades selle piima sisse või oma suus põse kõrvale.

Märk #4: Kadunud plomm või kroon

Kadunud plomm või kroon võib paljastada tundliku hambakoe temperatuurile, survele ja bakteritele. See võib põhjustada valu ja edasist kahjustust.

Kui kroon kukub ära, proovige seda hambale tagasi panna kasutades apteegist saadavat hambaravi tsementi. Kui te ei saa, võtke see kaasa hambaarsti juurde nii kiiresti kui võimalik.

Märk #5: Kontrollimatu veritsus

Kontrollimatu veritsus pärast hamba väljatõmbamist või vigastust võib olla tõsise probleemi märk. Hammustage kindlalt marlitükki 30 minutit ja vältige jõulist loputamist või sülitamist.

Kui veritsus ei lõpe, on hädavajalik otsida kohe hambaravi, kuna see võib viidata tõsisemale komplikatsioonile.

Kui teil on mõni neist hambaravi erakorralistest olukordadest, ärge kõhelge võtta ühendust PIRITA HAMBARAVI OÜ-ga, et saada ekspert- ja kaastundlikku abi.

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

PIRITA HAMBARAVI OÜ tegevusaruanne 2022

Ülevaade  Osaühing Pirita Hambaravi osutab Tallinnas hambaraviteenust. 2022.aastal oli tööl 22 töötajat, kelle hulgas on raviarstid, õed ja tugistruktuuri tööta
ssb.ee
Ülevaade Osaühing Pirita Hambaravi osutab Tallinnas hambaraviteenust. 2022.aastal oli tööl 22 töötajat, kelle hulgas on raviarstid, õed ja tugistruktuuri töötajad. 2022.aastal olid ettevõtte tööjõukulud (sh sotsiaalmaksud) 920 037 eurot. Võrreldes 2021.aastaga kasvasid tööjõukulud 20,7%. Ettevõtte müügitulu oli 2022.aastal 1,88 miljonit eurot. Võrreldes varasema majandusaasta perioodiga kasvas ettevõtte müügitulu üle 17%. Hambraraviteenus on Eestis tasuta vaid väga piiratud inimestele (nt alaealised, väikelapse emad, jn). Ülejäänud teenuse tarbijad saavad riigilt hüvitist, mille suurus on

Mida võiksid teada hambaimplantaatide kohta?

Hambaimplantaadid on kaasaegne lahendus puuduvate hammaste asendamiseks. Need koosnevad titaanist postist, mis kirurgiliselt lõualuusse sisestatakse, toimides k
ssb.ee
Hambaimplantaadid on kaasaegne lahendus puuduvate hammaste asendamiseks. Need koosnevad titaanist postist, mis kirurgiliselt lõualuusse sisestatakse, toimides kunstliku hamba jaoks juurena, mis paigaldatakse peale. See post integreerub aja jooksul luuga, luues tugeva ja stabiilse aluse asendushamba või -hammaste jaoks. Hambaimplantaadid pakuvad mitmeid eeliseid traditsiooniliste hammaste asendamise võimaluste ees. Nad pakuvad loomulikku välimust ja tunnet, parandatud kõne ja närimisvõimet ning ei nõua kõrvalhammaste muutmist. Implantaadid on tuntud ka oma vastupidavuse poolest ja võivad

Naeratuse maksimeerimine: viimased arengud proteesihambaarstiteaduses

Proteesihambaarstiteadus, tuntud ka kui prosthodontics, on hambaarstiteaduse haru, mis keskendub hammaste ja suu teiste osade kunstlike asendajate kujundamisele
ssb.ee
Proteesihambaarstiteadus, tuntud ka kui prosthodontics, on hambaarstiteaduse haru, mis keskendub hammaste ja suu teiste osade kunstlike asendajate kujundamisele, valmistamisele ja sobitamisele. See võib taastada funktsionaalsuse, mugavuse ja esteetika inimestele, kes on kaotanud hambad kaariese, trauma või haiguse tõttu. Terve naeratus ei ole ainult hea väljanägemise küsimus; see on ka hea enesetunde küsimus. See mängib olulist rolli söömisel, rääkimisel ja sotsiaalsetes suhetes. Proteesihambaarstiteadus püüab taastada mitte ainult teie hammaste funktsionaalsust, vaid ka teie enesekindlust ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.