OLLY TERASPROFIILID AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 10 584 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 41 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja komm

OLLY TERASPROFIILID AS hetkeolukord

Juba 10 584 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 41 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 15 korda.

Tegevusaruanne 2022

Olly Terasprofiilid AS on olnud järjepidevalt pühendunud oma peamistele tegevusvaldkondadele, mis on aastate jooksul püsinud samaks. 2022. majandusaastal jätkas ettevõte oma põhitegevusi, mis hõlmasid teraskatuseprofiilide tootmist ja müüki, vihmaveesüsteemide tootmist ja müüki, Z ja C profiilide tootmist ja müüki, liistprofiilide tootmist ja müüki ning katuse turvatoodete müüki.

Ettevõtte majandustegevust iseloomustavad suhtarvud näitavad, et ettevõte on jätkuvalt kasumlik. 2022. aastal oli müügikäibe brutorentaablus 24,17%, mis on küll veidi madalam kui 2021. aastal, kuid siiski märkimisväärne. Lühiajaliste kohustuste kattekordaja oli 3,84, mis on oluliselt suurem kui eelmisel aastal, näidates, et ettevõte on suutnud oma lühiajalisi kohustusi paremini katta. Omakapitali osakaal oli 80,69%, mis on märkimisväärselt suurem kui eelmisel aastal, näidates, et ettevõte on suutnud oma vara suurendada.

Ettevõtte käive aruandeaastal oli 4 423 529 eurot ja aruandeperioodi kasum oli 413 366 eurot. Aruandeperioodil soetati põhivara 44 291 euro väärtuses. Keskmine töötajate arv majandusaastal oli 9. Juhatajale pole tagasikutsumisel või ametist lahkumisel täiendavaid väljamakseid ette nähtud.

Olly Terasprofiilid AS on jätkuvalt pühendunud energiatõhususe parandamisele ja tootmisprotsessi efektiivsuse tõstmisele. Ettevõte jätkab samal tegevusalal ka järgneval perioodil, püüdes pidevalt parandada oma toodete kvaliteeti ja teenuste pakkumist.

Heiki Paade, Olly Terasprofiilid AS juhatuse liige, on olnud ettevõtte tegevuse juures oluline tegur, juhtides ettevõtet läbi erinevate majanduslike väljakutsete ja võimaluste. Tema juhtimisel on ettevõte suutnud säilitada oma positsiooni turul ja jätkata kasvu.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Teraskatuste eelised - OLLY Terasprofiilid AS

Tahad teada, millised on teraskatuste eelised võrreldes teiste materjalidega? Hind? Paigaldamise lihtsus? Vastupidavus? Loe lähemalt.
ssb.ee

Paigaldusest ja hooldusest Archives - OLLY

Oled Sa professionaalne ehitusmees või hakkaja peremees, enne kui teed, veendu et teed õigesti. Kui Sa OLLY lehelt vajalikku infot ei leia siis kirjuta või heli
ssb.ee

Vastused enamlevinud küsimustele uue katuse tellimisel

Kas OLLY katus on kallis? EI, Olly katused on väga konkurentsivõimelise hinnaga – küsi pakkumist ja te üllatute meeldivalt. Te ostate otse kodumaiselt tootjalt
olly.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.