CLARO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2568 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga komme

CLARO OÜ hetkeolukord

Juba 2568 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Claro alustas tegevust 2001.aastal. OÜ Claro kuulub eraisikule. Ettevõttel puuduvad tütar-ja sidusettevõtted.

OÜ Claro tegeleb üldehitustöödega, ehitusliku projektijuhtimisega ja ehitusjärelvalvega. Finantsseisundi ja majandustegevuse hindamisel on määrav töösolevate objektide edukusemäära ja eelarvete täitmise hindamine.

OÜ Claro teostab oma töötajate abil järgmisi töid: betooneerimistööd, müüri ladumistööd, puusepatööd. Tegeleme samuti eramajade ja korterelamute ehituse projektijuhtimisega. Tegevuse põhirõhk suunatakse töömahtude suurendamisele, püüdes seejuures säilitada aastate jooksul väljakujunenud omapära. Peamiseks investeeringuks OÜ Claro jaoks on investeering kõrgkvaliteetsete spetsialistidesse ja uute tehnoloogiate kasutuselevõtmisesse. Seame erilist rõhku noorte spetsialistide väljakoolitamisele ettevõtte sees ja vanade töötajate täiendkoolitusele. Ehitusobjektidel ei pelga katsetamismeetodil uusi tehnoloogiaid kasutusele võtta, rakendades ja kombineerides seejuures kogu nii Eesti Vabariigis, kui ka laias maailmas väljatöötatud seadmete ja teadmiste vara.

Käesoleval majandusaastal on jätkunud ehitusturu langus Eesti Vabariigis. Püüdes eristuda teistest ehitusteenuse pakkujatest, valis ettevõtte suunaks kõrgendatud keeerulisastmega ja eksklusiivsete lahendustega raudbetoon tööde teostamist, ja kitsamalt – valgest betoonist raudbetoonkonstruktsioonide ehitamist, kus on saavutanud olulisi edusamme ja omandanud ainulaadset kogemust, mis tagab piisavalt häid väljavaateid edaspidises tegevuses.

Järgmisel majandusaastal OÜ Claro kavatseb jätkata tegevust valitud suunas, osutades kõrgkvaliteetset ja eksklusiivset ehitusteenust, olles usaldusväärne, kindel ja kogenud partner. OÜ Claro kasutab oma tegevuses kõrgkvalifitseeritud tööjõudu ja parimaid tehnoloogilisi lahendusi.

OÜ Claro püüab oma tegevuses võimalikult vähesele määral mõjutada keskkonda. Olme- ja ehitusjäätmete äraveoks ja ladustamiseks kasutamine ainult litsenseeritud ettevõtete teenuseid.

Valuutakursside muutmistega seotud riskid ei ole OÜ Claro jaoks olulised, kuigi osa töid oli tehtud välismaal (Norras), kuna võimalike valuutakursside muutustega on arvestatud eelarve koostamise staadiumis.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.