TRADEUNION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 3142 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommen

TRADEUNION OÜ hetkeolukord

Juba 3142 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tradeunion OÜ on erakapitalil põhinev äriühing, moodustatud 2001.aastal. Põhiliseks tegevusalaks on tehingud kinnisvaraga, ruumide üüriteenuste osutamine. Üüriteenuste ostjaks on tütarettevõte OÜ Print Best ja spordiklubi My Fitness.

OÜ Tradeunion põhitegevus on kinnisvara investeeringute väljarentimine.

2018. aastal asutati tütarettevõte V Motors, mille põhitegevus on Volkswagen autode müük ja hooldus.

V Motors müügisalong Viljandis alustas aktiivset müüki 2019. märtsis.

Tradeunion OÜ 2022 .aasta majandusaasta põhiaruanded on konsolideeritud tütarettevõtte OÜ Print Best , Nivek OÜ , Stockinvest OÜ ja V

Motors OÜ sama perioodi aruannetega.

Tradeunion OÜ osalus OÜ -s Print Best on alates 2011.aasta detsembrist 75 %.

Tradeunion OÜ osalus OÜ-s Nivek OÜ on 100 %.

Tradeunion OÜ osalus OÜ -s Stockinvest OÜ 90%

Tradeunion OÜ osalus OÜ-s V Motors on 100%

Tradeunion OÜ osalus OÜ-s 80T Infra oü 66%

Stockinvest OÜ -s ja OÜ 80T Infora 2022 aastal aktiivset majandustegevust ei toimunud.

OÜ Print Best 2023.aasta peamiseks eesmärgiks on jätkuvalt hoida juhtivat positsiooni raamatutrükiturul. Selleks on algatatud mitmeid projekte nii tehnoloogia - kui ka ekspordi arendamise vallas. Arvestades trükitööstuse üldiseid arenguid on Print Best OÜ suundumus kõrgtehnoloogilised seadmed ja suuremat lisndväärtust omavad tootegrupid.

2022.aastal laiendas Print Best OÜ oma tootmispinda ca 4000m2 võrra, mis annab võimaluse järgnevatel aastatel soetada uusi sisseseadeid ja kasvatada tootmismahtu ligi 4 korda suuremaks , 10 milonilt raamatult 40 miljoni raamatuni aastas.

2023.aastal jätkub ettevõtte robotiseerimine ja on plaanis tootmispinda suurendada 8000m2.

OÜ Nivek peamiseks tegevusalaks on puhke-ja spordikompleksi haldamine. Sammuli Puhkeküla on Viljandi järve ja ürgoru kaldal laiuv mitmekülgne puhkekompleks. Ideaalne peatumiskoht looduse ja linna vahetus läheduses nii üksikutele rändajatele , kui suurtele sündmustele - suvepäevad, koolitused, kontserdid jms.

Kuigi kompleks asub Viljandi linnast teisel pool järve (4km) , tuksub puhkeküla endale iseloomulikult rahulikus rohelises rütmis.

Sisetingimustes pakub puhkeküla majutus kuni 250-le inimesele, telkimisvõimalusega 2000-le külastajale.

2022.aastal tegeleti Sammuli puhkeküla heakorra- ja remonitöödega nii sise - kui ka väliterritooriumil vastavalt vajadusele.

Külastuse madalperioodil( talvel) keskendutakse uueks perioodiks ( suvi) klientide leidmisele.

2023. aastal on plaanis korrastada tenniseväljakud.

V Motors OÜ on Volkswagen ametlik maaletooja Eestis. Viljandi esindus on strateegiliset oluline asupaik, bränd on sealses regioonis hinnatud - Volkswagen kuulub Viljandimaal kõige populaarseima autotootja hulka .

Uues Volkswageni esinduses on müügisalong, mis hõlmab kogu Volkswageni mudelite valikut sõiduautodest tarbesõidukiteni.

Esinduse teeninduspinnal töötab remonditöökoda sõiduautodele ja tarbesõidukitele koos varuosade lao ning autopesulaga. Lisaks tegeletakse veel sõidukite rendiga.

2022 müüdi 237 sõidukit (sh . 144 uut sõidukit, 93 kasutatud sõidukit). Teeninduse täituvus oli 2022.aastal 90%. Käibeks saavutati 7,2 miljonit eurot, planeeritud 7 miljoni euro asemel. Teeninduse töötunde müüdi 5450, plaanitud 4800 töötunni asemel.

2023.aastal planeeritakse rõhk panna sõidukite müük suurtele ettevõtetele ning rendifirmadele, samuti kulleriteenust pakkuvatele ettevõtetele.

Käibe pronoosiks 2023 aastal on planeeritud 8,5 miljonit eurot. Plaanitakse mõelda ja tegutseda nn" kastist välja" ning ümber ehitada palju sõidukeid , et teistest eristuda.

Aruandeaastal ettevõtte sai finantskulu summas 218 491 EUR laenukapitali kasutamise eest (2021.a. intressikulu oli 125 700 EUR). Suur osa ettevõtte poolt kaasatud finantskohustise laenuintressidest on seotud kas 3 kuu või 6 kuu Euriboriga. Ettevõtte juhtkond monitoorib olukorda selleks, et vähendada ettevõtte riske, mis on seotud tulevikus võimaliku Euribori tõusuga. Juhatuse hinnangul ei ole veel Euribori tõusu mõju ettevõtete jaoks sisuline, mis nõuaks investeerimise strateegia ülevaatamist

Grupi ettevõtte majandustegevusega ei kaasne olulisi keskonna-ja sotsiaalseid mõjusid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.