MEDIABROKER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 3274 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommen

MEDIABROKER OÜ hetkeolukord

Juba 3274 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Meediaagentuur MediaBroker OÜ kuulub Eesti meedia-alaseid teenuseid pakkuvate/vahendavate TOP agentuuride hulka. MediaBroker OÜ emaettevõte AS Creative Union on registreeritud Eestis.

MediaBroker OÜ põhifunktsioon on oma klientidele meedia-alaste teenuste (sh meediavahendus, meedia-alane nõustamine, meediastrateegiate ja taktikaliste plaanide koostamine) pakkumine nii Eestis kui kogu Baltikumis.

Tähtsamad sündmused aastal 2022 2022. aastal säilitas MediaBroker kõik oma olulisemad kohalikud ja rahvusvahelised suurkliendid.

MediaBroker suurendas oma käivet ca 10%.

Käibekasvule aitasid kaasa nii üleüldine meediaturu kasv kui ka ühekordsete hangete võidud.

2022. aastal võitsime koos Publicis Grupiga Mondelezi, Baltikumis e-poe Notino ja kohalikul tasandil RMK konkursid, koostööd Mondeleziga alustame 2023, RMK ja Notinoga juba 2022.

Paraku 2022.a. lõpus kaotas Publicis Groupe suurkliendi L’Oreali kogu regioonis (Poola+Baltikum), mis saab mõjutama eelkõige meie 2023. aasta tulemusi.

Jätkuvalt oli meie prioriteediks inimeste kompetentsi suurendamine, digisuuna laiendamine ning arendamine.

2023 majandusaasta plaanid

MediaBroker OÜ esmaseks prioriteediks 2023. a. on olemasoleva kliendibaasi hoidmine ning seejärel klientide arvu suurendamine ning võidetud uute klientide kvaliteetne ja pofessionaalne teenindamine.

Tulenevalt energiakriisist ja rahvusvahelisest majandusolukorrast vähendavad mõned suurkliendid oma meediainvesteeringuid (L’Oreali kaotus regioonis) - need asjaolud tähendavad Mediabroker’ile mõningast käibe langust ja suuremat fookust uuele ärile.

Lisaks pöörame ka 2023. a. endiselt tähelepanu digiteenuste spektri laiendamisele ja lihtsamate tööprotsesside automatiseerimisele.

Kriisid

COVID-19 kriis ei avaldanud 2022.aastal märkimisväärset negatiivset mõju ettevõtte tegevusele.

Energiakriis ja sõda Ukrainas: ettevõttel ei ole kliente Venemaal ega Ukrainas. Olukord majanduses on siiski ebakindel ja kiiresti arenev, juba hetkel näeme mõnede rahvusvaheliste klientide tavapärases tegevuses muudatusi, mis võivad avaldada mõningast mõju firma finantsnäitajatele 2023.aastal.

Suhtarvud

Käibe kasv (%) = (müügitulu 2022 – müügitulu 2021)/ müügitulu 2021 * 100

Puhasrentaablus (%) = puhaskasum/ müügitulu * 100

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustised

ROA (%) = puhaskasum/ varad kokku * 100

ROE (%) = puhaskasum/ omakapital kokku * 100 2022 2021

Müügitulu 9 330 437 8 627 953

Käibe kasv/ langus 8% 27%

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

MEDIABROKER OÜ teab kuidas klientide kliente jahtida

Anu Uuemõisa  juhatuse all toimetava meediaagentuuri kodulehel on kirjas, et ettevõte teab täpselt, kuidas ja kus oma klientide kliente tabada. Sellel jutul pai
ssb.ee
Anu Uuemõisa juhatuse all toimetava meediaagentuuri kodulehel on kirjas, et ettevõte teab täpselt, kuidas ja kus oma klientide kliente tabada. Sellel jutul paistab olevat tõepõhi all, kuna ettevõte on selgel tõusuteel. Viimase kahe kvartali käibekasv on selle ehedaks tõestuseks. MEDIABROKER OÜ on teinud korraliku käivet terve eelmise aasta. Möödunud aasta esimesel kolmel kvartalil oli ettevõtte käive alati üle miljoni euro ( vastavalt 1,4 miljonit, 1,9 miljonit ja 1,2 miljonit eurot). 2017 viimasel kvartalil tegi ettevõte aga üle 2,5 miljoni euro käivet ning selle aasta esimene kvartal

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.