RT METS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1336 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga komme

RT METS OÜ hetkeolukord

Juba 1336 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ RT METS tegutseb aastast 2002. Osaühing on Eesti erakapitalil põhinev metsamajandusega tegelev ettevõte. OÜ

RT METS põhitegevus on metsamajandus. Osaühingu tegevusvaldkonda kuulub kinnistute haldamine, metsamaterjali ja kasvava metsa müük, metsakinnistute ülestöötamine ja maapinna ettevalmistamine. Metsamajanduslik tegevus hõlmab veel kinnistutel raie järgset koristust, valgustusraiet, kinnistute juurdepääsude korrashoid ja rajamine (truupide-, tee ehitus, teeäärne võsaraie), metsa uuendamist (külvamine, maapinna ettevalmistamine).

Kõrvaltegevusena pakume lisaks ekskavaatori ja treileriteenust. Jätkuvalt tegeldi ka põllumajandusega, mis on osaühingu arendavaks suunaks olnud juba aastast 2003.

2022 aasta põhitegevuseks oli jätkuvalt metsamajanduslik tegevus - kinnistute haldamine, metsamaterjali müük ja metsa uuendamine. Teostati kinnistutel raietöid, metsamaterjali väljavedu, raiejärgset koristust, metsa uuendamist ja metsakultuuride ja noorendike hooldust. Suure osa käibest moodustab kinnistute, metsamaterjali, hakkepuidu müük ja maapinna ettevalmistamise teenuse osutamine.

2022 aastal laekus toetusi metsa uuendamiseks, metsamajandamise kava toetus, noorendike hooldusraie, Natura 2000 alale. OÜ RT Mets on MTÜ Tõrumets ja Põlvamaa Metsaühistu MTÜ liige.

2022 majandusaasta tegevuse käibe suuruseks saavutati 1 082 623.- eurot ja puhaskasumiks 528 864.- eurot. Nimetatud perioodi müügikäibest moodustab kõige suurema osa kinnistute, metsamaterjali, hakkepuidu müük ja maapinna ettevalmistamise teenus. Osa majandsusaasta käibest moodustub ka põllumajanduslik tegevus, st heina kasvatus ja heina müük. Põllumajanduslik tegevust on osaühingul plaanis järgnevatel aastatel suurendada. Osaühingu põllumajanduslik tegevus on saanud alguse juba aastast 2003. OÜ RT Mets aasta müügitulu moodustub tegevusalade lõikes geograafiliselt Eestis.

OÜ RT METS peamised finantssuhtarvud: 2022 2021

Müügitulu 1 082 623 250 193

Müügitulu kasv (%) -332,71 -3,40

Puhaskasum 528 864 16 275

Puhasrentaablus (%) 48,85 6,50

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) 19,95 4,06

Finantssuhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Müügitulu kasv (%) = (müügitulu 2022- müügitulu 2021)/müügitulu 2021 x 100

Puhasrentaablus (%) = (puhaskasum/müügitulu) x 100

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustused

Keskmiselt oli osaühingus aruandeaastal 3 töötaja. Tööjõukulud koos sotsiaalmaksu ja töötuskindlustusmaksuga 2022.

aastal moodustas 48 089.- eurot. 2022 aastal juhatuse liikmeks oleku eest eraldi tasu ei makstud.

Meie põhimõtteks on metsa majandamisel tasakaalukas metsakasutus, samadel kaalutlustel toimime igas olukorras jätkuvalt ka edaspidi. Osaühingu tegevusaastate jooksul on pidevalt arenetud ja omandatud uusi kogemusi metsade korralikuks ja heaperemehelikuks majandamiseks. Ettevõtlusest saadav tulu leiab jätkuvalt kasutust metsakinnistute ja põllumaa soetamisel, metsauuendusel ja põllumajandusliku tegevuse arendamise valdkonnas. OÜ RT METS müügitulu moodustub tegevusalade lõikes geograafiliselt Eestis. Põhiliseks metsamajandusliku tegevuse piirkonnaks on

Lõuna–Eesti.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.