ARUNA-EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tutvustame teile Aruna-Ehitus OÜ-d - ehitusettevõtet, mille põhimõteteks on kvaliteet, ausus ja südamega töötamine. Meie lugu algab avatud suhtlemisest ja lõpeb

Lutheri Masinasaali paekivifassaadi taastamine

Tutvustame teile Aruna-Ehitus OÜ-d - ehitusettevõtet, mille põhimõteteks on kvaliteet, ausus ja südamega töötamine. Meie lugu algab avatud suhtlemisest ja lõpeb pikaajaliste sõprussuhete loomisega.

Lutheri mööblivabriku masinasaal on üks neist ajaloolistest hoonetest, mille fassaadi restaureerimistööd Aruna-Ehitus OÜ hoolega läbi viis. See võimsa betoonkonstruktsiooniga hoone, mille suurte akende ja klaaskatusega fassaad kõneleb ajaloost ja tööstuslikust pärandist, nõudis põhjalikku restaureerimist. Juht Arunas Buga veetis koos oma meeskonnaga tunde ja päevi, et taastada hoone esialgne hiilgus.

Restaureerimistöödel võivad ootamatud väljakutsed olla kerged tulema. Lutheri Masinasaali puhul tuli algse mahuga tööde kavandamisel arvestada paljude muutustega. Näiteks oli vaja taastada fassaadi suurel määral, kuna osa paekivivoodrist oli lagunenud ja vajas asendamist. Töömaht oli suur ja ajakava pingeline, kuid Aruna-Ehitus OÜ meeskond suutis väljakutsetele vastu astuda ning projekti tähtajaks edukalt lõpule viia.

Fassaadi taastamine nõudis erilist täpsust ja oskustööd. Tahutud paekivi paigaldamine oli ajamahukas ja nõudis füüsilist jõudu ning täpsust. Viktor Kutšma, kogenud meister fassaaditöödel, oli võtmetähtsusega isiksus terrasiitkrohvi restaureerimisel, tuues esile originaalsete töömeetodite taaselustamise.

Aruna-Ehitus OÜ-l on au olla tunnustatud oma töö kvaliteedi ja pühendumuse eest. Tallinna linna poolt antud tunnustus mälestiste restaureerijatele kinnitab meie meeskonna pühendumust ajalooliste hoonete säilitamisele ja restaureerimisele.

Meie ettevõtte filosoofia on lihtne - pigem kvaliteedi üle pingutada kui lasta latti madalamale. Me ei jälgi kiiret kasumit, vaid keskendume iga projekti kvaliteedile ja tulemusele. Meie jaoks on oluline mitte ainult klientide rahulolu, vaid ka pikaajalised suhted ja sõprussuhted, mis ehitatakse üles aususe, usalduse ja professionaalsuse alustel.

Aruna-Ehitus OÜ on väike, kuid võimekas ettevõte, mille tugevuseks on kogenud meeskond ja mitmekülgne oskusteave. Meie eesmärk on pakkuda klientidele parimat teenust ja lahendusi, alustades tuttavatena ja lõpetades sõpradena.

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma restaureerimis- või ehitusprojektile, siis Aruna-Ehitus OÜ on teie jaoks õige valik. Oleme valmis aitama teil oma unistuste projektid ellu viia ja tagama, et lõpptulemus ületaks teie ootused.

Tulge ja avastage koos meiega ehitusmaailma võimalusi ning usaldage oma projektide elluviimine meie professionaalsele ja kogenud meeskonnale. Aruna-Ehitus OÜ - kus kvaliteet ja usaldus käivad käsikäes.

Võtke meiega ühendust!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Üldehitus - ARUNA-EHITUS OÜ

Aruna-Ehitus OÜ on pikaajalise kogemusega ehitusfirma, mis on pühendunud kvaliteetsete ehitusteenuste pakkumisele Eesti Vabariigis ning teeb ka mõningaid töid S
ssb.ee
Aruna-Ehitus OÜ on pikaajalise kogemusega ehitusfirma, mis on pühendunud kvaliteetsete ehitusteenuste pakkumisele Eesti Vabariigis ning teeb ka mõningaid töid Soomes. Alates 2002. aastast oleme keskendunud ehitustöödele, olles spetsialiseerunud nii peatöövõtule kui ka alltöövõtule. Meie portfellis on mitmeid edukalt lõpetatud projekte, alates eramutest ja korterelamutest kuni koolide, lasteaedade, kaubanduskeskuste, kontorite ja meditsiinikeskusteni. Oleme uhked avatud suhtlemise, aususe, läbipaistvate hindade ja alternatiivsete lahenduste pakkumise üle ning panustame igasse projekti nagu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.