ÖKOSAHVER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2975 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommen

ÖKOSAHVER OÜ hetkeolukord

Juba 2975 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 84 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Ökosahver põhitegevusalaks on ökotoodete jae- ja hulgimüük, ettevõttel on ka internetipood (www.sahver.ee). Ettevõtte tegevuse eesmärgiks on pakkuda tarbijatele võimalust osta laia valikut mahetoitu. Lisaks müüakse ökoloogilisi pesu- ja puhastusvahendeid, kosmeetikat, hügieenitarbeid, lastekaupu jm.

2022. aastal koliti uuele müügipinnale, millega seoses kaasnesid esialgu suuremad väljaminekud. Kuna ruumid on suured ja sisseseadmine nõudis aega ja väljaminekuid, siis ruumide poteniaali realiseerimiseni jõuti alles aasta lõpus.

Plaanid 2023. aastaks: * jätkata jae- ja hulgimüügiga ja e-poodi; * luua kontakte uute kodu- ja välismaiste tarnijatega; * jätkata mahepõllumajanduse promoga ja teha koostööd organisatsioonidega, kes sellega tegelevad.

OÜ Ökosahver on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.