THORSTEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1753 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommen

THORSTEN OÜ hetkeolukord

Juba 1753 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ Thorsten kanti äriregistrisse 16. septembril 2002. aastal. Ettevõtja peamine tegevusala on ärinõustamine ja muu juhtimisalane nõustamine (EMTAK-i kood 70221). Lisaks osutatakse veel õigusabiteenuseid, tegeletakse kinnisvarainvesteeringute ja aktsiainvesteeringute haldamisega.

Ettevõtjal on seisuga 31. detsember 2022 järgmised tütar- ja sidusettevõtjad: *OÜ Piibeleht Varahaldus (100% tütarettevõtja) *OÜ Karukold (50% otsene sidusettevõtja, 50% kaudne sidusettevõtja) *OÜ EJHL Kinnisvara (91% tütarettevõtja) *OÜ SK33B Arendus (50% tütarettevõtja) *OÜ Thorgate Management (24,3% sidusettevõtja) *OÜ TH8 Arendus (50% sidusettevõtja) *OÜ Seitse Energia (50% sidusettevõtja) * OÜ KB4A Arendus (50% sidusettevõtja)

Üldised majandustulemused 2022 aasta müügitulu oli 214 (2021: 174) tuhat eurot, ärikasum 208 (2021: ärikasum -17) tuhat eurot. Aruandeaasta lõpetati 1 083 (2021: 1 323) tuhande euro suuruse kasumiga.

Tegevuskeskkonna üldine areng ja mõju finantstulemustele

Tegevuskeskkond on püsinud üldiselt stabiilsena. Euroopas alanud sõda ja sellega kaasnenud Venemaa tekitatud energiakriis mõjutasid märkimisväärselt puiduturu arenguid, põhjustades hinnamuutusi. Mõju kinnisvara sektorile avaldub 2023. aastal. Ettevõtte juhtkond peab ärikeskkonda oma valdkonna tegevuses jätkuvalt soodsaks ka 2023 aastal.

Olulised keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

Kinnisvaratooted mõjutavad nii tuleviku linnade väljanägemist kui ka kasutusfunktsioone. Seetõttu kaalume alati lisaks ärilistele aspektidele oma tegevuse laiemat mõju ning püüame saavutada maksimaalse positiivse tulemuse. Ettevõtte huvi on arendada pikaajalise kasutusväärtusega tooteid, mis kestaksid põlvest põlve.

Sotsiaalse vastutuse raames panustame keskkonnaalgatustesse. Oma igapäevatöös lähtume keskkonnasäästlikkuse põhimõtetest, kasutades eeskätt digitaalseid võimalusi – digiallkirja, digitaalset arhiveerimist.

Äritegevuse hooajalisus või majandustegevuse tsüklilisus

Juhtimisalaste ja juriidiliste teenuste osutamine ning üüritulu teenimine aruandeaasta jooksul ei ole hooajaline. Müügitulu mõjutab nõudluse ja pakkumise vahekord.

Finantsriskid: valuutakursside ja intressimäärade muutumise risk

Saadud pikaajaliste laenude, kapitalirentide ning antud laenude intressimäär on seotud Euriboriga. Kuna Euribor on oluliselt tõusnud aruandeaastal ning tõus on jätkunud, siis intressimäärade muutus on suurendanud ettevõtte finatseerimise kulutusi.

Investeeringud

Aruandeperioodil soetati ja parendati kinnisvara ning soetati muid pikaajalisi finantsinvesteeringuid ning materiaalset põhivara kokku summas 58 tuhat eurot. 2021. aastal oli investeeringute kogusumma 369 tuhat eurot.

Personal

OÜ Thorsten keskmine töötajate arv 2022. aastal oli 2 (2021: 2), neile arvestatud tasu kokku 57 (2021: 51) tuhat eurot, sealhulgas juhatuse liikmele arvestatud tasu 23 (2020: 23) tuhat eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.