SAKU TERVISEKESKUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2668 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja komment

SAKU TERVISEKESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 2668 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 142 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Saku Tervisekeskus on registreeritud 10. 12. 2002. Tegevust alustati jaanuarist 2003, eelnevalt tegutses sama asutus erinevate nimede ja erinevate ärimudelite baasil (Harju Maakonna Saku Ambulatoorium, Mittetulundusühing Saku Perearstikeskus, Saku Valla asutus Saku

Tervisekeskus).

Põhiliseks tegevuseks on üldarstiabi/perearstiabi pakkumine ja haiguste ennetamine Saku piirkonna elanikele.

OÜ Saku Tervisekeskus on koolituspartneriks Tartu Ülikoolile (arstiteaduskonna üliõpilaste ja arst-residentide praktika juhendamine), Tartu ja

Tallinna Tervishoiukõrgkoolile (õdede ja ämmaemandate praktika juhendamine).

Osaleme ka uurimisprojektides, viimased uurimisprojektid toimuvad koostöös Eesti Geenivaramuga.

Aruandeaastal ei tehtud olulisi investeeringuid, uurimis- ega arendustegevuse projekte, neid ei ole praegu planeeritud ka lähiaastateks.

Osaühingus töötab 6 nimistuga perearsti ja 3 nimistute juures töötavat abiarsti. Õdesid töötab 13, lisaks abipersonal.

Vastavalt Eesti Haigekassa lepingule on meie vastutada ka Saku Valla koolide ( Saku Gümnaasium, Kurtna Kool, Kajamaa kool) koolimeditsiin, meil on tööl 3 kooliõde, 3 perearsti kureerivad lisaks tööle oma nimistuga ka koolimeditsiini.

Meil on füsioteraapia kabinet ja vastuvõttu teostsb ka ämmaemand.

Terviseametist oleme taotlenud üldarstiabi, ämmaemenduse, koolimeditsiini ja koduõenduse tegevusload.

Põhiliseks lepingupartneriks on Eesti Haigekassa, kust tulevad nimistupõhised baas-, pea- ja uuringurahad, teraapiafondi rahad (psühholoogia ja logopeedia teenuse eest tasumiseks), tegevusfondi rahad (pisikirurgia, füsioteraapia, ämmaemandusteenuse osutamiseks) ning koolimeditsiinirahad.

Osutame ka tasulisi teenuseid , peamiselt mitteriiklike immuniseerimisi (näiteks puukentsefaliidivastane vaktsineerimine), mootorsõidukijuhtide terviseläbivaatusi, relvaloa omanike terviseläbivaatusi.

Oleme sisse seadnud jalaravi (ravipediküüri) kabineti, kus osa teenuseid on tasulised.

OÜ Saku Tervisekeskus peamised tehingud toimuvad Euroala riikidega ning eurodes, mistõttu on valuutariski tase minimaalne.

Töökoormus püsib kõrge, suure osa selle tõusust tingivad vaimse tervise probleemid, mis järsult süvenesid Covidi pandeemia ajal ja selle järgselt. Väga palju on vaimse tervise probleeme kooliealistel.

Finantskoormust tõstab energiahindade kallinemine, mis toob kaasa ka kõikide meie poolt ostetavate teenuste ning kaupade hinnatõusu.

Seoses meditsiinitöötajate nappusega meie riigis on suur ka palgasurve. Kollektiivkokkuleppes kokku lepitud miinimumpalka (mille järgi haigekassa arvestab pearahas ja uuringurahas palgakomponenti) ei saa ükski tervishoiuautus maksta, sest siis töötajad lihtsalt lahkuks mujale.

Seetõttu tuleb leida võimalused, et palk vastaks turu nõudmistele.

2022.aastal moodustas OÜ Saku Tervisekeskus müügitulu 2 228 026 eurot, 2021.aastal 1 769 584 eurot, suurenedes aastaga 25,9%.

Mitmesugused tegevuskulud olid 314 027 eurot, 2021.aastal 216 825 eurot, kasvades aastaga 44,8%. Ettevõtte 2022.aasta põhivarade kulum moodustas 79 430 eurot, 2021.aastal 63 699 eurot, suurenedes 24,6%.

OÜ Saku Tervisekeskus 2022.aasta kasum enne tulumaksustamist oli 128 653 eurot, 2021.aastal 49 602 eurot, kasvades aastaga 2,6 korda.

OÜ Saku Tervisekeskus keskmine töötjate arv majandusaastal oli 34 töötajat, suurenedes eelmise aastaga võrreldes 17,2%.

2022.aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 1 183 498 eurot, 2021.aastal 973 513 eurot, kasvades aastaga 21,5%.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

KÕNEKESKUSE TÖÖ ON HÄIRITUD

Seoses Telia võrgu rikkega on häiritud meie kõnekeskus.Hetkel ei oska ennustada millal see korda saab. Võimalik on pöörduda E-perearstikeskusesse, helistada per
tervisekeskus.ee

Emakakaelavähi sõeluuring 2023 Saku Tervisekeskuses

Emakakaelavähi sõeluuringus osalemiseks võid pöörduda Saku Tervisekeskuse ämmaemanda vastuvõtule. Uuringule kutsutakse naisi vanuses 30-65 iga viie aasta tagant
tervisekeskus.ee

Sünnimärgi telemeditsiiniline teenus nüüd ka Saku Tervisekeskuses

Dermtesti eesmärk on parandada nahavähi varajast avastmist. Selleks oleme loonud teenuse, mis võimaldab teil oma kodu lähedal saada muret tekitavale sünnimärgil
tervisekeskus.ee

Töövõimetusleht ja retseptide pikendamine

Töövõimetuslehti ei saa alustada e-kirja (elektronposti) teel. Palun helistada Saku Tervisekeskuse telefonidel 6 728 618 või 6 728 620. Teie kõnele vastab pereõ
tervisekeskus.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.